Kuljettajia ei pian tarvita – muuttuvatko autot seksiluoliksi?

Autopilotti mahdollisti peuhaamisen lentokoneiden ohjaamoissa. Pian myös autot löytävät tiensä perille ilman kuskiakin. Tuoko tämä lisää seksiä liikenteeseen?

Googlella on ollut projektinaan kehittää itseohjautuva auto. Kun kuskia ei tarvita, kädet vapautuvat ratista ja voivat hamuta jotain muuta tekemistä. Tekniikkajulkaisu Inverse pohti itseohjautuvuuden ja autosekstailun välistä yhteyttä.

Parkissa seisoneessa autossa muhinointi ei ole ollut tavatonta aiemminkaan. Erityisesti amerikkalaisessa kulttuurissa ”parkissa” on yleensä ollut hienovarainen kiertoilmaus seksille. Jatkossa tämän voi muuttaa ”työmatkaliikenteeksi”.

Vaikka hetki veisi mennessään, on syytä kuitenkin muistaa, että auto on kulkuväline, jonka kuskin on oltava edes jollain tasolla valppaana ympäröivistä tapahtumista. 

Seksi autonomisessa autossa ei varsinaisesti eroa perinteisestä sekstailusta. Toki vivahde-erona on, että akti tapahtuu, kun auto on liikkeessä ja maantiellä näköetäisyyden päässä voi olla muitakin autoja kuskeineen ja matkustajineen. Omat seksuaaliset harrasteet kannattaa myös suorittaa lain sallimassa kehyksessä.

Voiko kuskin tehtävän unohtaa kokonaan?

Itseohjautuvien autojen perusperiaatteena on, että tietokone ohjaa autoa – Googlen viimeisimmistä malleista jopa uupuu ratti.  Vaikka kyyti kulkisi ilman kuskin välitöntä osallisuutta ohjaukseen, ei esimerkiksi seksin jälkihuumassa nukahtaminen ole suositeltavaa liikkuvassa autossa, koskaan.

Liikenteestä löytyy jo Tesla Model S -autoja, jotka ovat osittain itseohjautuvia. Kädet on mahdollista irrottaa ratista ainakin hetkeksi, mutta auto hälyttää, jos kädet eksyvät muille teille pidemmäksi aikaa.

Tesla ei kommentoinut Inverselle onko itseohjautuvuus lisännyt seksin määrää tien päällä.

Julkinen vai yksityinen paikka?

Jos autossa intoutuu muhinoimaan on mietittävä, kuinka estradilla auton sisäiset tapahtumat ovat. Suomessa sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta voi seurata sakkorangaistuksia tai korkeintaan puoli vuotta vankeutta. Auton ja julkisen paikan suhdetta määrittää siis se, kuinka paljon aktista näkyy muille kuin asianomaisille.

Jotta autosta tulisi yksityinen näyttämö rakkauden töille, voi ikkunat onneksi tummentaa tai matkaa taittaa tyhjillä teillä.

Kun jalkatilaa on enemmän ja auto ohjautuu itse, niin onhan se helpompaa ajaa koko yö.

Lähde: Inverse

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja