Kuljettaja revitteli vuoristotiellä ja syöksyi ulos – kojelautakamera tallensi

Tehokas auto ja liian raskas kaasujalka on huono yhdistelmä vuoristotiellä.

Angeles Crest Highway Los Angelesissa Yhdysvalloissa on suurkaupungin ruuhkia pakenevien autoilijoiden suosikkipaikkoja. Mutta kuten monilla muillakin vuoristoteillä, siellä ajaminen vaatii erityistä varovaisuutta.

Eräs losangelesilainen autoilija sai kokea tämän kovimman kautta ajaessaan vuoristotieltä ulos Subarullaan. Hän jäi henkiin ja on nyt jakanut kojelautakameran tallentaman videon vuosi sitten tapahtuneesta onnettomuudesta.

Hän toivoo muiden kuljettajien oppivan hänen lähes kuolettavasta virheestään.

Ennen ulosajoa mies revitteli Subarullaan tunnelissa. 

– Yksinkertaisesti ilmaistuna, ajoin kovempaa kuin minun olisi kannattanut ja herpaannuin hetkellä, jolloin minun olisi pitänyt keskittyä 110 prosenttisesti, mies kertoo videon kuvauksessa.

– Kun sinulla on autoihmisenä suhteellisen tehokas menopeli äänekkäällä pakoputkistolla, sinä pidät tunneleista. Ne saavat äänen kuulostamaan paljon paremmalta samaan tapaan kuin suihkussa laulaminen, mies perustelee huonosti päättynyttä revittelyään.

Miehen ajaessa tunnelista ulos, hän ei kirkkauden vuoksi näe tien kaartuvan heti vasemmalle. Epäonnistuneen korjausliikkeen vuoksi mies ajaa ulos ja hetken jo näyttää siltä, ettei pudotuksesta voi selvitä hengissä.


Lue myös:

    Uusimmat