Kuinka häiritseviä naisten runsaat säärikarvat ovat? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Kuinka häiritseviä ovat naisten runsaat säärikarvat, asteikolla 4–10, ja miksi?" kysyy nimimerkki mt.

Näin miehet vastasivat

Hyvä mt: jos naisen sääret ovat  yhtä karvaiset kuin kreikkalaisen merikapteenin, se saattaapi häiritä itsestään epävarmoja miehin jonkun verran (10), mutta meistä muista se ei vaan ole kaunista, koska lähetään siitä, että naiset ovat pehmeitä ja sileitä (7). Siis voiko joku väittää vakavissaan, että (tosi)karvainen ihminen on oikeasti kaunis?"
– 46, ja kyllä kevyt trimmaus on tehtävä itsekin säännöllisesti

"10. Sama koskee myös käsikarvoja. Ei kaipaa perusteluja." 
– 37, ajelee kainalot

"Erittäin häiritseviä, eli 10. Karvat ovat ylipäätään erittäin vastenmielisiä, oli niitä sitten vähän tai paljon. Ne näyttävät rumilta ja tuntuvat inhottavilta. Karvoilla "väärissä" paikoissa saa pilattua lähes tulkoon kaiken muusta ulkonäöstä. Ainoat karvat, jotka näyttävät naisilla hyviltä, ovat hiukset, kulmakarvat ja silmäripset.

Itse ajelen kaikki karvat intiimeistä paikoista kokonaan samoin kainaloista, rinnasta, selästä ja vatsasta. Nypin myös kulmakarvoista liian pitkät karvat pois. Onneksi itselläni ei ole mikään järjettömän vahva karvankasvu. Toisaalta, jos olisin todella karvainen, niin varmaan joutuisin vain sopeutumaan asiaan enkä ajelisi niitä."
– 37, ajelen kaikki karvat


Lue myös:

    Uusimmat