Kuin kuka tahansa lentomatkustaja – erikoinen koirakuva huvittaa somessa

Miten sinä reagoisit, jos lentokoneessa viereiselle penkille istahtaisi isokoinen koira? 

Matkustajat joutuivat hieraisemaan silmiään tammikuun lopulla Atlantan ja Tenneseen välisellä lennolla. Kyseisellä lennolla matkustajien seurana istui nimittäin isokokoinen koira.

Kuva penkillä istuvasta koirasta on saanut paljon huomiota sosiaalisessa mediassa, ja lukuisat kommentit pohtivatkin, mitä virvokkeita koira aikoo tilata lennolla. 

Onko tämä mielestäsi liikaa? 

Lentoyhtiö kertoo nettisivuillaan, että he kohtelevat nelijalkaisia ystäviään yhtä kohteliaasti kuin muitakin matkustajia.

Lentoyhtiön ohjeissa kuitenkin mainitaan, että ainoastaan pienikokoista lemmikkiä saa kuljettaa matkustamossa. Lemmikkiä tulee lisäksi pitää koko matkan ajan kuljetuslaatikossa, jonka tulee mahtua hyvin istuimen alle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Twitteristä leviämään lähtenyt kuva on huvittanut jo tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Kommentit kritisoivat etenkin koiran istumapaikkaa. Yleensä varauloskäynnin kohdalle sijoitetaan henkilö, joka pystyy hätätilanteessa avaamaan hätäoven. Tällä lennolla koira oli kuitenkin sijoitettu kyseiselle paikalle. 

– Onneksi se kuuntelee tuvallisuusohjeet tarkkaan, eräs kommentti naureskelee.

Kalkkuna pääsi pyörätuolin kyytiin

Tämä ei suinkaan ole ainoa kerta, kun eläimiä on päästetty lentokoneen matkustamoon. Tammikuun alussa matkustaja ikuisti US Airlinesin koneessa istuvan kalkkunan.

Kalkkuna oli päässyt lennolle, sillä sen kerrottiin toimivan matkustajan henkisenä tukena lennon aikana. Se sai lennolle jopa pyörätuolikuljetuksen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Telegraph

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja