Kuin kauhuleffasta! Nainen löysi kokolattiamattonsa alta salaisen kellarin: "Ei, en aio mennä tuonne alas"

Voiko näin karmiva löytö olla tottakaan? TikTok-käyttäjä väittää löytäneensä piilotetun kellarin talosta, jossa on asunut jo vuoden ajan.

Kokolattiamaton alta löytynyt yllätys on kuin kauhuelokuvista. Nimimerkkiä Unfortunateexistance TikTokissa käyttävä nainen julkaisi helmikuussa 2021 videon, jonka ovat nähneet jo miljoonat, kertoo Yahoo.

Videollaan hän esittelee lattiassa olevaa, kokolattiamaton alta löytynyttä aukkoa, joka vie kellariin.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Kulta, meillä on kellari. Siis, katso. Meillä on, hitto vie, kellari, hän huutaa kumppanilleen.

"Tuo, ystäväni, on murhakellari"

Karmiva löytö herätti kysymyksiä somekansassa, mutta saaga oli vasta alussa. Kellari toi useiden katsojien mieleen kauhuelokuvat.

– Se oli piilossa syystä. Sulje se uudelleen, nainen, kommenteissa vaaditaan.

– Tuo, ystäväni, on murhakellari, toinen kommentoija toteaa.

– Näin kauhuelokuvat alkavat, kolmas toteaa.

"Aioimme mennä sinne ja aioin kuvata sen, mutta..."

Kauhuelokuvamaisesta tunnelmasta huolimatta moni vaati videon julkaisijaa menemään kellariin. Samana iltana kellariretkeä ei nähty.

– Aioimme mennä sinne ja aioin kuvata sen, mutta minuutteja ensimmäisen julkaisemani videon kuvaamisen jälkeen kuului humiseva ääni, pelästyimme, ystäväni pelästyivät ja halusivat lähteä kotiin, hän selittää.

Kellari siis suljettiin.

– Ei, en aio mennä tuonne alas, olen aika peloissani, tämä on aika järkyttävää, hän kuvaili.

Tätä kellarista löytyi

Lopulta Unfortunateexistance päätti katsojiensa mieliksi laskeutua kellariin. Hän tuki oven auki imurilla ja laskeutui portaat.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– En tiedä, miksi, mutta jalkani vapisevat. Täällä ei haise hyvältä, hän kuvailee.

Kellarista löytyi yllättäen talon sulakerasia, jota Unfortunateexistance kertoo jo etsineensä kaikkialta, sekä kuumavesivaraaja.

Betonilattialla oli vanhoja huonekaluja; lisäksi lattialla oli punaista ainesta, ja portaiden alla seinässä oli kirjoitusta. Seinissä oli aukkoja, joista saattoi ryömiä muualle talon alla; kellarin katosta pisaroi hieman vettä.

"Se oli kellarini, se oli epämiellyttävää"

Valokatkaisija ei aluksi vaikuttanut toimivan, mutta lopulta valot syttyivät. Kummituksia tai mitään karmeaa kellarissa ei lopulta ollut.

– Se oli kellarini, se oli epämiellyttävää, en aio tehdä tuota uudestaan, kellarista palannut Unfortunateexistance totesi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kriitikot: Miksei kellarista tiedetty aiemmin?

Kuten arvata saattaa, videoita epäiltiin huijaukseksi – olihan miljoonien näkemä kellarivideo Unfortunateexistancen ensimmäinen TikTok-julkaisu! Nainen kertookin saaneensa ihmetteleviä kommentteja siitä, ettei pari ollut tarkastuttanut taloa ostaessaan sitä.

Hän kertoi videolla, ettei taloa "ostettu pankilta"; se oli myös ollut edullinen, joten pari oli sekä ostanut talon että muuttanut siihen nopeasti, ilman minkäänlaista kuntotarkastusta.

– Emme siis vain tehneet sitä [tarkastusta]. Olemme asuneet siellä vain vuoden, emme ole tarvinneet sulakerasiaa tai vedenlämmitintä. Kyllä, olemme etsineet niitä, hän kuvailee.

Jimin löytö oli hieman onnekkaampi! MIes osti talon ja löysi sieltä piilotettuna 10 000 dollaria – palautti kaiken:

Lue myös:

    Uusimmat