Sinunkin kylpyhuoneestasi voi löytyä osa, jota ei ole pesty koskaan – tiesitkö tästä?

Oletko koskaan pessyt tätä osaa suihkussasi? 0:19
Oletko koskaan pessyt tätä osaa suihkussasi?

Oletko koskaan huomannut, että suihkusi oven alareunaa suojaava muovilista irtoaa? Sekin on siis mahdollista puhdistaa siivoamisen yhteydessä!

Koska viimeksi siivosit suihkukaappisi laahustlistan? Jos vastauksesi on "en koskaan", et ole yksin: muovilistan irrotettavuus tuli monelle sosiaalisen median käyttäjälle täytenä yllätyksenä.

"Tässä pikkujuttu, jonka kenties laiminlyöt..."

Kacie on niin sanottu "cleanfluencer" – siis siivoamiseen keskittynyt some-vaikuttaja. Sanoista "clean" ja "influencer" yhdistetty termi kuvaa siivousaiheisia videoita julkaisevia somevaikuttajia. 

Kacie julkaisikin TikTokissa The Big Cleaning Co -tilillään suihkun siivousvinkin, joka avasi monien silmät. Kacie jakoi videon seuraajilleen muistuttaakseen paikasta, jonka moni kenties unohtaa putsata, kertoo Metro.

– Tässä pikkujuttu, jonka kenties laiminlyöt, kun siivoat suihkuasi. [Suihkun oven] alareunassa on muoviliuska, Kacie kuvailee videollaan.

Videolla hän irrottaa lasisen suihkun oven alareunaa suojaavan laahuslistan, joka on likainen.

"Voit liottaa sen, harjata sen"

Irrotettava laahuslista sijaitsee yleensä suihkun lasiseinän tai -oven alareunassa.  

Kacien mukaan myös muovisuojukset kannattaa irrottaa ja pestä, vaikka niiden saaminen irti pitkän pesemättömyyden jälkeen voikin vaatia hieman voimaa.

– Kun saat sen irti, voit puhdistaa sen. Voit liottaa sen, harjata sen, mitä vain, Kacie neuvoo.

Kaikissa suihkukopeissa muoviliuskaa ei luonnollisesti ole. Ennen niksin testaamista kannattaakin varmistaa, ettei ole kiskomassa irti listaa, jonka ei kuulukaan irrota! Katso yllä olevalta videolta, miten muoviliuska irtoaa.

"Muutti elämäni!"

Vaikka niksi voi vaikuttaa itsestään selvältä, monille tuli yllätyksenä, että suihkuseinän alareunaa suojaavan muoviliuskan saa irti.

– Voi luoja, tämä muutti elämäni, eräs kommentoija hehkuttaa.

Kacien video. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat