Mies uskoo saaneensa videolle häntä yli 20 vuotta riivanneen aaveen – "Taskulamppu syttyi särähdellen ja radio käynnistyi itsestään"

Aavemetsästäjä tallensi vahingossa videolle häntä jo lapsuudesta asti vainonneen munkin haamun.

Kriss Power, 37, on rajatiedon ilmiöiden tutkija. Hän vieraili äskettäin Boltonissa, Englannissa hylätyssä hotellissa ja kuvasi seikkailujaan hiljalleen rapistuvassa rakennuksessa. Egerton Housen hotelli on rakennettu vuonna 1860, mutta se suljettiin vuonna 2014. Sen koommin talossa eivät elävät ole liikkuneet.

Yllättäen kesken vierailun Krissin haaviin päätyi eräs vanha tuttu. Mies nimittäin uskoo, että hänen luonaan vieraili häntä jo 5-vuotiaasta asti vainonnut, lähes kaksi ja puoli metriä pitkä kaapuihin pukeutunut munkki.

Videoklipillä taskulamppu syttyy yllättäen ja hiljaisen äänen voi kuulla pyytävän apua pimeydessä. Video kuvattiin lauantaina 18. heinäkuuta.

– Taskulamppu syttyi särähdellen ja radio käynnistyi itsestään, Kriss kuvailee tilannetta.

Vanha tuttu

Kriss oli omien sanojensa mukaan kutsunut henkiä näyttäytymään ja silloin videomateriaalilla nähtävät yliluonnolliset tapahtumat sattuivat. Tapahtumahetkellä Kriss ei ollut huomannut mitään, mutta tarkistaessaan materiaaleja jälkikäteen, hän huomasi avunpyynnön ja tumman figuurin hämärässä tilassa.

– Olen nähnyt sen saman hengen jo viisivuotiaasta lähtien. Se näyttäytyi minulle usein ja olin aina kauhuissani, Kriss kuvailee häntä seuraavaa henkeä. Hän kuitenkin kummastelee, miksi aave päätti näyttäytyä hänelle juuri hylätyssä hotellissa.

– Se on noin kaksi ja puoli metriä pitkä ja kasvoton hahmo. Sillä on musta kaapu päällään ja se on aika hirvittävä, Kriss kuvailee haamua.

Apua videolla pyytävä ääni kuuluu Krissin mukaan kuitenkin mahdollisesti tämän maailman ja tuonpuoleisen väliin jääneelle lapselle, ei munkille.

– Tunsin lapsesta lähtevää energiaa äänen kohdalla. Ehkä se tarvitsee apua eteenpäin siirtymisessä, Kriss pohtii.

Innokkaana aavemetsästäjänä Kriss pitää videon materiaalia todisteena sille, että tuonpuoleinen on olemassa.

– Emme me vain kuole pois. Me olemme kaikki energiaa ja energiamme jatkaa vielä eteenpäin sitten kuin fyysinen olemuksemme kuolee, hän kertoo.

Kriss uskoo, että hän on lapsena saanut lahjaksi kuudennen aistin, mikä nuorempana pelotti häntä, mutta nykyisin auttaa häntä työssään henkimaailman tutkijana. YouTubessa hänellä on lähes 4 000 seuraajaa.

Yllä Krissin vierailu hylätyssä hotellissa kokonaisuudessaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat