Kruununprinsessa Victorian "salainen" perhepotretti julki – prinsessa Estelleltä suloinen ele pikkuveljelle

Korona pähkinänkuoressa – Tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta 1:55
Koronavirus vaikuttaa myös Ruotsin hoviin – tämä kaikki sinun on tiedettävä viruksesta

Kruununprinsessaparin perhepotretissa huomion varastavat jälleen kerran pienet kuninkaalliset.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian perheestä on julkistettu uusi valokuva, jossa perhe poseeraa hymyillen hempeän roosan väristä taustaa vasten. 

Ruotsalaislehti Svensk Damtidning luonnehtii kuvaa "salaiseksi", sillä kyseessä on odotettu perhepotretti, jota aiotaan myydä myös postikorttina kuninkaanlinnan puodissa.

Huomion uuden hovikuvaajan Anna-Lena Ahlströmin ottamassa kuvassa varastavat pienet kuninkaalliset. 

8-vuotias prinsessa Estelle ja 4-vuotias prinssi Oscar istuvat vanhempiensa edessä punaisella sametilla päällystetyllä koristeellisella sohvalla.

Estelle on laittanut kuvassa kätensä suloisesti pikkuveljensä ympärille ja sisarukset ovat poski vasten poskea. Myös Oscarin kasvoilla on vieno hymy, vaikka tämä vaikuttaa eleiltään hieman tylsistyneeltä kuvassa.

Maailmalla jylläävä koronavirus on vaikuttanut myös kruununprinsessan perheen arkeen, sillä prinsessa Estellen koulu suljettiin tartunnan vuoksi. Myös kuninkaallisten edustustehtäviä on rajoitettu koronavirustilanteen takia.

– Sekä kuningas että kruununprinsessa keskittyvät seuraamaan tilannetta tiiviisti, kertoi hovin tiedottaja Margareta Thorgren ruotsalaislehti Expressenille.

Lue myös:

    Uusimmat