Ruotsissa jylläävä ja myös hoviin vaikuttanut koronavirus ei prinsessa Victoriaa hetkauttanut – piti perinteestään kiinni

Koronovirus on osunut lähelle Ruotsin kuninkaallisperhettä.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel vierailivat Pohjois-Ruotsissa Tornionlaaksossa. Tyylikkäästi pukeutunut prinsessa Victoria tervehti tuttuun tapaan sädehtivä hymy kasvoillaan paikalla olevia ihmisiä.

Kruununprinsessan yksi kohtelias tapa kiinnitti erityisesti näinä päivinä huomion, prinsessa Victoria nimittäin kätteli useampia paikalla olijoita. Kättelyä ei tällä hetkellä suositella koronaviruksen takia.

Koronavirus on osunut lähelle myös Ruotsin kuninkaallisperhettä, sillä kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin vanhimman tyttären, 8-vuotiaan prinsessa Estellen käymän tukholmalaisen Campus Manilla -yksityiskoulun eräällä oppilaalla todettiin koronavirustartunta. Koulu suljettiin viikko sitten.

Oppilaiden vanhemmat ovat lähteiden mukaan olleet erittäin vihaisia asiasta. Ihmetystä on aiheuttanut muun muassa se, ettei koulu ole suorittanut minkäänlaisia toimia aiemmin, vaikka sen useat oppilaat olivat vierailleet hiihtoloman aikana Pohjois-Italian riskialueella ja näin ollen mahdollisesti altistuneet koronavirustartunnalle.  

– Mielestäni on yllättävää, ettei tätä ole otettu vakavasti ja toimittu aiemmin, eräs vanhempi kommentoi.

– Minulla oli tunne, että näin voisi tapahtua, enkä halua pelata venäläistä rulettia lapseni kanssa, kun kyseessä on näin vakava sairaus.

Hovin mukaan tapaus ei ole vaikuttanut prinsessa Estelleen tai hänen vointiinsa.

Lue myös:

    Uusimmat