Kruununprinsessa Victorian perhe keväisissä kuvissa rankan talven jälkeen – huomio kiinnittyi taas pikkuprinssi Oscariin: "Aivan identtiset"

3:49
Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel viettivät viime vuonna kymmenettä hääpäiväänsä - tältä satumainen hääkulkue näytti vuonna 2010

Ruotsin hovi julkaisi helluntain kunniaksi uusia kuvia kruununprinsessa Victorian perheestä.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja hänen puolisonsa prinssi Daniel sairastuivat aiemmin keväällä koronavirukseen. Parin kerrotaan sairastaneen korona varsin lievänä, mutta Ruotsin hovin helluntaina julkistamassa tervehdyksessä kruununprinsessa vihjaa talven olleen raskas perheelle. Jo ennen sairastumistaan pariskunta teki paljon töitä kotoaan käsin etäyhteyksillä.

– Kauan odotettu kevät on kukoistanut täydessä loistossaan. Näillä vihreillä kuvilla kruununprinsessapari tahtoo toivottaa kaikille hyvää helluntaita, tervehdys kuului.

Instagramissa ja Facebookissa jaetuissa kuvissa kruununprinsessapari, prinsessa Estelle ja prinssi Oscar sekä perheen Rio-koira poseeraavat aurinkoisesti hymyillen Hagan linnan tiluksilla valkovuokkojen kukkiessa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Toisessa otoksessa 9-vuotias Estelle ja 5-vuotias Oscar poseeraavat vielä kahdestaan samassa paikassa. Sisarukset oli puettu kuvia varten rentoihin farkkuasuihin, ja molemmat hymyilevät aurinkoisesti kumpaisessakin kuvassa.

Huomion perhepotreteissa varasti sosiaalisessa mediassa jälleen kerran nopeasti 5-vuotias pikkuprinssi.

– Oscar näyttää jo niin isolta! eräs Instagram-seuraaja hämmästeli.

– Pikkuprinssi on kuin ilmetty isänsä! toinen huomasi – eikä ollut ainoa:

– Ajattelin täysin samaa, he ovat aivan identtiset.

Myös prinsessa Estellen ja kruununprinsessan yhdennäköisyyttä on hämmästelty useita kertoja, eikä se jäänyt tälläkään kertaa huomaamatta.

– Kuvassa ovat mini-Victoria ja mini-Daniel. Todella suloista! Facebookissa ihasteltiin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja