Kristin luovutti munuaisen tuntemattomalle miehelle, jonka tapasi baarissa: "Hän saa elämänsä takaisin"

3:01

Amerikkalaisnainen päätti tehdä jotain täysin epäitsekästä baarissa tapaamansa tuntemattoman miehen hyväksi.

Yllä olevalla videolla esitellään munuaisten vajaatoiminnasta kärsivä nainen, joka joutuu viikoittain ensiapupoliklinikalle, koska lääkärit eivät voi hoitaa häntä kuin hädän hetkellä.

Kristin Day jutteli baarissa tuntemattoman miehen kanssa kaksi tuntia, kun hän ymmärsi, että hänen oli autettava häntä, uutisoi Fox News.

Minnesotasta kotoisin oleva Kristin sai nimittäin kuulla fistelin miehen kädessä huomattuaan, että dialyysihoidoissa käyvä mies oli munuaisensiirron tarpeessa.

Tapaamisen jälkeen Kristin kävi salaa testeissä selvittääkseen, olisiko hän sopiva luovuttaja. Selvitettyään olevansa hän paljasti suunnitelmansa miehelle, joka ennen leikkausta oli käynyt dialyysihoidoissa joka toinen päivä.

– Se oli vähän hullua. Olimme Nimrodissa baarissa. Niin se vain tapahtui. Olimme oikeassa paikassa oikeaan aikaan, Kristin kertoi Grand Forks Heraldille.

"Tuntui kuin olisin täällä tämän tehdäkseni"

Uuden munuaisen saaneen miehen kerrotaan pitäneen niin suurta uhrausta arveluttavana, mutta Kristin vakuutti olevansa päätöksestään varma. 

– Se oli jotain, mikä minun piti katsoa loppuun. Minusta tuntui kuin olisin täällä tämän tehdäkseni. Minulla ei ole ennen ollut sellaista tunnetta.

Kristin toipui leikkauksesta muutamassa päivässä. Nainen toivoo, että useammat ihmiset tarjoutuisivat luovuttajiksi.

– Sanoisin, että tehkää se. Jos olet tarpeeksi terve antaaksesi jotain takaisin, ja pystyt siihen, ja sinulla on ihmisiä, jotka huolehtivat sinusta, suosittelen sitä vahvasti. Sinusta tuntuu hyvältä. Minä olen onnellinen ja onnellinen siitä, että hän voi hyvin. Hän saa elämänsä takaisin. Se on aika hyvä diili.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja