Mainos

Kristen teki vain 10 punnerrusta joka päivä kuukauden ajan – tulokset yllättivät

Kristen Domonell punnersi kuukauden ajan vain kymmenen kertaa päivässä, sillä hän halusi nähdä, miten pieni määrä ylimääräisiä liikkeitä vaikuttaa kuntoon.

Kristen Domonell uskoo vakaasti, että pienillä muutoksilla voi muuttaa elämänsä. Hän päätti panna uskomuksen testiin ja alkaa punnertaa vain kymmenen kertaa päivässä kokeillakseen teoriaansa. Hän halusi nähdä, miten pieni määrä ylimääräisiä liikkeitä vaikuttaa kuntoon.

Domonell kirjoitti Women's Health -lehteen, mitä oppi kuukauden aikana!

Energisempi olo

Domonell on yleensä huonotuulinen herättyään, mutta kertoo saaneensa valtavasti energiaa aamuista, joina muisti punnertaa heti herättyään. Liikunta tunnetusti nostaa sykettä ja kehon lämpötilaa, joten ei ole ihme, että Domonell tunsi olonsa virkeämmäksi.

Lihakset erottuivat hieman paremmin

Domonell myöntää, ettei kymmenellä punnerruksella saanut mahtavia lihaksia käsiinsä, mutta hän huomasi lihastensa erottuvan hieman paremmin. Tulokset riippuvat kuitenkin ihmisetä ja esimerkiksi siitä, kuinka paljon kehossa on rasvaa.

Keskivartalo tuntui vahvemmalta

Jos punnerrukset tekee tehokkaasti oikeassa asennossa, ne voivat vahvistaa myös keskivartaloa. Punnertaminen vahvistaa myös esimerkiksi rintaa ja olkapäitä!

Harjoitus teki mestarin

Domonellin mukaan ensimmäisenä päivänä viiden punnerruksen tekeminen oikeassa asennossa oli hankalaa. Lopulta hän kuitenkin kykeni tekemään kymmenen punnerrusta suorin jaloin.

Joinain päivinä sitä tuntee aloittavansa nollasta!

Kolmen viikon kuluttua Domonellilla oli edelleen päiviä, joina punnerrusten tekeminen suorin jaloin tuntui mahdottomalta, vaikka edellisenä päivänä ne olivat sujuneet hyvin.


***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.