Kristen Stewart hätkähdytti läpinäkyvässä asussa – katso kuvat!

Surumielistä Bellaa Twilight -elokuvasaagassa näyttelevä Kristen Stewart yllätti Aamunkoi 2 -elokuvan ennakkonäytöksessä paljastamalla pintaa.

Näyttelijä Kristen Stewart, 22, oli valinnut ylleen yllättävän rohkean puvun uusimman elokuvansa ennakkonäytökseen. Viime vuosina kokemustaan näyttelijänä urakalla kartuttanut Stewart vaikuttaa asuvalinnan perusteella saaneen hurjasti lisää itseluottamusta.

Stewart näyttäytyi Aamunkoi 2 -elokuvan ennakkonäytöksessä kermanvaaleassa pitsisin yksityiskohdin koristellussa pitkässä iltapuvussa, joka paljasti rohkeasti näyttelijän vartalon. Läpikuultava kangas ei antanut armoa kantajalleen, mutta upeassa kunnossa ollut Stewart säteili uskaliaassa asussa.

Arkaa Stewartia ei olla totuttu näkemään erityisen paljastavissa vaatteissa, mutta paljastava asuvalinta todisti, että hän osaa kantaa uskaliaankin asun ylväänä. Elokuvan päätähtenä Stewartilla olikin hyvä syy kokeilla rajojaan ja pitää huoli siitä, että ennakkonäytökseen saapuneiden huomio kiinnittyy juuri häneen.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja