Krista Kosonen tyrmäävänä punaisessa iltapuvussa – Antti J. Jokinen hehkutti vaimoaan

Krista Kosonen tyrmäävänä punaisessa iltapuvussa – Antti J. Jokinen hehkutti vaimoaan 4:12
Videolla Krista Kosonen, Antti J. Jokinen ja Laura Birn kertoivat, miten ovat valmistautuneet juhlapäivään.

Näyttelijä Krista Kosonen nähtiin Presidentilinnassa punaisessa luomuksessa. Hän edusti yhdessä miehensä elokuvaohjaaja Antti J. Jokisen kanssa. 

Krista Kosonen saapui Linnan juhliin yhdessä Antti J. Jokisen kanssa. Kosonen kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että hänen yllään nähdään Teemu Muurimäen suunnittelema puku. 

– Tämä on ihan tähän tilaisuuteen tehty ja viestii sitä, kuinka suuri ilo ja kunnia täällä on olla. Halusin tukea kotimaista suunnittelijaa. Teemulla oli heti selvät sävelet siitä, että mikä väri ja malli ja minä annoin hänelle vapaat kädet, Kosonen kertoi.

Krista Kosonen on ollut Linnan juhlissa vuonna 2010, mutta Antti J. Jokiselle tämä on ensimmäinen kerta. Elokuvaohjaaja tunsi suurta kunniaa siitä, että sai kunnian edustaa vaimonsa vierellä. 

– Minua sykähdyttää erityisesti se, että tänne kutsuttiin Krista ja Laura Birn, jotka ovat suomalaisista näyttelijöistä tällaisia kiihdytettyjä ferrareita. He ovat pystyneet vakiinnuttamaan asemansa kansalainvälisissä projekteissa, Jokinen sanoi. 

Krista Kosonen kertoo, että on huomannut kansanvälisillä areenoilla näytellessään, että kunnianhimoiset ja lahjakkaat ihmiset ovat kaikkialla hyvin samanlaisia. 

– Meillä ei ole täällä Suomessa mitään hävettävää. Toivoisin tietysti, että täällä Suomessa elovatuotannoissa olisi enemmän aikaa eli toisin sanoa rahaa, Kosonen sanoo. 

Viimeksi Ruotisissa näyttellyt Kosonen kertoo, että eniten hän ikävöi työreissullaan Suomesta perhettään. 

MTV tarjoaa itsenäisyyspäivänä juhlahumua, kimallusta ja asiaa sopivassa suhteessa. Näin seuraat Linnan juhlia MTV:n kanavissa.

Lue myös:

    Uusimmat