Krista Kosonen kihlauksestaan: Onnellinen elämäntilanne

Näyttelijä Krista Kosonen valmistautuu hyvillä mielin Kansallisteatterin Vanja-enon ensi-iltaan.

Kansallisteatterin Suurella näyttämöllä saa 17. syyskuuta ensi-iltansa näytelmä Vanja-eno. MTV.fi vieraili teatterilla keskiviikkona haastattelemassa näyttelijöitä. Krista Kosonen nähdään näytelmässä taideprofessori Serebrjakovin (Heikki Nousiainen) kauniina vaimona, Jelenana.

Elämää ja sen nykytilaa modernisti pohtivassa näytelmässä nähdään ihmissuhteiden kirjoa. Tarina pohjaa ihmisten tarpeisiin rakastaa ja olla rakastettu. Vaikka näytelmässä Kristan roolihahmolla riittää ottajia, on tilanne tosielämässä tasapainoisen rauhallinen.

7 päivää -lehti uutisoi elokuussa, että Kosonen kihlautui kesän aikana avopuolisonsa, elokuvaohjaaja Antti J. Jokisen kanssa. Lehdistötilaisuudessa Kosonen edusti yksinkertaisen kaunis kihlasormus sormessaan ja vahvisti MTV.fille ilouutisen.

– Elämäntilanteeni on kaikin puolin onnellinen, Kosonen kommentoi kihlaustaan.

Lehdistötilaisuudessa työryhmän hyvä yhteishenki on aistittavissa näyttelijöiden naureskellessa toisilleen veljelliseen sävyyn. Kosonen kertookin harjoitusten sujuneen hienosti.

–Treenikausi on ollut äärimmäisen mukava. Se on välillä jopa pelottavaa, että kaikki on ollut niin lämmintä ja vaivatonta. Kaikki ovat loistavia näyttelijöitä ja tosi hyviä tyyppejä. On ihana tulla töihin.

Kososen roolihahmo nähdään lavalla usein savuke suupielessä. Kyseessä ei kuitenkaan ole oikea savuke, vaan eräänlainen yrttitupakka. Näyttelijä kertookin olevansa tästä helpottunut.

– Minulla menee saman tien polviin, jos poltan, se on niin vahvaa. En pysty polttamaan yhtään. Yrttitupakassa ei ole nikotiinia eikä tervaa, kyllä se ääntä kuivattaa, mutta ei sentään heikota ja tule hiki kuten oikean tupakan kanssa. Olenhan minä teininä polttanut. En lähtis kuitenkaan näytelmässä polttamaan, jos en sitä osaisi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja