Krista Järvisen kassi:

  • valkohomejuustoa
  • Brunberg -lakritsaa
  • broilerin jauhelihaa
  • 3 porkkanaa
  • 2 päärynää
  • minttujäätelöä

Harri Syrjäsen ja Krista Järvisen menu:

Valkohomejuustoa ja lakritsikastiketta

  • 1 pussi lakritsia
  • 1 dl valkoviiniä
  • 2 rkl Cointreau -likööriä
  • 1 dl vettä

Laita kaikki ainekset kattilaan. Keitä hiljalleen 19 min. Tarjoile valkohomejuuston kanssa.

Päärynä-porkkanarösti

  • 1 porkkana
  • 1 päärynä
  • 1 peruna
  • 1 kananmuna

Raasta ainekset ja purista kuiviksi. Lisää yksi kananmuna. Paista pannulla kypsäksi ja rapeaksi.

Jäätelökääretorttu

  • 1 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 2 rkl lakritsia
  • 1 dl jäätelöä

Vaahdota sokeri ja munat. Lisää joukkoon vehnäjauho ja kaada pellille. Paista uunissa 200 c:ssa 8 minuuttia. Täytä jäätelöllä ja lakritsilla. Rullaa tortuksi.

Broileri-yllätys

  • 200 g broilerin jauhelihaa
  • 50 g valkohomejuustoa
  • 1/2 päärynä
  • 1 rkl ruohosipulia
  • 1 muna
  • loraus kermaa

Tee jauhelihasta massa ja lisää muna, kerma sekä ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Tee mureke ja täytä juustolla sekä päärynällä. Paista uunissa 200 c:ssa 18 minuuttia.

Lue myös:

    Uusimmat