Kuka lapsista on hankalin manageroitava, Kris Jenner? Kardashianin klaanin pää paljasti viimein asian

1:34
Miten Kardashianeilla sujui tietovisassa? Katso videolta!

Kris Jenner paljasti asian Keeping With The Kardashians -ohjelman jälkipuinnissa. 

Kardashianin perheen päällä Kris Jennerillä on ollut kova työ kasvattaa kuusi lastaan. Rob Kardashiania lukuun ottamatta perhettä hallitsee naislauma, siskoskatraan vanhin Kourtney, 42, Kim, 40, Khloé, 36, Kendall, 25, ja Kylie, 23.

Kris paljasti heidän Keeping Up With The Kardashians -ohjelman päätösjaksossa, ketä hänen tyttäristään on helpoin hallinnoida managerina ja ketä hankalin, kun pitää yhteensovittaa vanhemmuus ja työnteko.

– Mielestäni Kendall on helpoin. Seitsemänvuotiaana hän laittoi joka ilta itsensä nukkumaan ja totesi, että kaikki hoidettu äiti, huoneeni on siivottu.

Hankalammin käsiteltävissä on puolestaan Kourtney. Siskoskatraan vanhin ei väitellyt asian suhteen vastaan ja myönsi, että sanoo suurimmalle osalle asioita ei.

– En halua tehdä sellaista, jota en oikeasti halua tehdä, Kourtney totesi viimeisen jakson jälkipuinneista vastaavalle Andy Cohenille.

– Vastaukseni on yleensä ei. Jos sanon joo, niin jokaisen yksityiskohdan tulee olla sellainen, mitä minä haluan.

Vuosien varrella on nähty, kuinka Kourtney on ohjelmassa ilmaissut, ettei halua esimerkiksi esiintyä enää niin paljon ohjelmassa. Tämä on aiheuttanut toisinaan kitkaa sisaruskatraan välille.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja