Köyhät ritarit kokkasivat Henri Alénin reseptillä chilipossua, pitaleipää ja avocadoranskankermaa. Nämä herkut sopivat loistavasti esimerkiksi illanistujaisiin tarjottavaksi!
- 300g kypsää porsaan kylkeä tai savukylkeä
- 2 valkosipulinkynttä
- pieni pala chiliä
- hieman tuoretta korianteria
- 2 avocadoa
- 3 rkl ranskankermaa
- 1 lime
- pari tippaa tabascoa
- suolaa ja pippuria
- 2 tomaattia
- puolikas amerikansalaatti
- 1 pieni punasipuli
- noin 100g fetajuustoa
Leikkaa porsaasta nahka pois ja suikaloi se karkeasti. Paista pannulla rapeaksi. Valuta liika rasva pois pannulta ja lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli ja chili.
Paista hetki ja lisää lopuksi hienonnettu korianteri.
Laita pitaleivän sisään porsasta, tomaattisiivuja, suikaloitua amerikansalaattia, murskattua fetajuustoa ja punasipuli suikaleita. Lusikoi päälle avocado-ranskankermaa.
