Kova väite: Hollywood-tähden autot varastettiin heti kuoleman jälkeen?

Varkaiden väitetään vieneen 30 autoa Hurjapäät-elokuvista tunnetulta Paul Walkerilta vuorokauden sisällä tähden traagisesta kuolemasta.

Paul Walker menehtyi rajussa auto-onnettomuudessa marraskuussa 2013, ja mikäli uutisia on uskominen, häikäilemättömät varkaat näkivät tragediassa tilaisuutensa.

Yahoo uutisoi, että Walkerin perikunta on haastanut oikeuteen miehen, joka hallinnoi Walkerin mittavaaa autokokoelmaa. Syytteen mukaan Richard Taylor avustajineen vei yli 30 Walkerin autoa 24 tunnin sisällä tähden hengen vaatineesta rajusta kolarista. Autot on syytteen mukaan siirretty tuntemattomaan paikkaan ja niistä yritetään saada taloudellista hyötyä.

Perikunta väittää, että Taylor piilottelee autoja ja on mahdollisesti jo myynyt osan. Kadonneiden kaarojen joukossa on muun muassa BMW M3 vuodelta 2008, Ford Crown Victoria vuodelta 2006 ja Porsche GT3 RS vuodelta 2011.

Walkerin omaiset vaativat kadonneita autoja takaisin myös kilpa-ajaja Roger Rodasin perikunnalta. Walkerin ystävä Rodas toimi kuskina kohtalokkaan kolarin sattuessa ja sai myös surmansa. Nyt Rodasin perikuntaa syytetään siitä, että sillä olisi yhä hallussaan 17 Paul Walkerille kuuluvaa autoa.

Lähde Yahoo.com

Lue myös:

    Uusimmat