Mainos

Kouluruokalan työntekijältä pöyristyttävä teko – vanhemmat järkyttyivät

Kouluruokalan työntekijä päätti lähettää terveisiä 8-vuotiaan pojan vanhemmille erikoisella tavalla, kertoo Parenting.com.

Alabaman osavaltiossa Yhdysvalloissa koulun ruokalan työntekijä leimasi kolmasluokkalaisen pojan käteen viestin vanhemmille: ”Minä tarvitsen lounasrahaa”. Viestin ohessa oli myös hymiö.

Kolmasluokkalaiselle, lukutaitoiselle pojalle leima aiheutti todennäköisesti häpeää koulun käytävillä kävellessään.

Pojan vanhemmat olivat loukkaantuneita viestistä, joka asetti pojan noloon tilanteeseen. Pojan isä, Jon Bivens, kertoi luulleensa leimaa alkuun osoitukseksi hyvin tehdystä koulutyöstä, ennen kuin tarkasteli leimasimen jättämää viestiä tarkemmin.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– En keksi yhtäkään syytä sille, miksi lapsen käsivarteen on leimattava moinen viesti. Meillä olisi niin monia tapoja viestiä, isä sanoi.

Koulu selittää leimoja sillä, että niiden avulla viesti menee vanhemmille perille. Koululta kerrotaan, että vanhemmille myös soitetaan tai kirjoitetaan viesti, mutta kaikki oppilaat saavat silti aina myös leiman käteensä muistuttamaan vanhempia. Näin toimitaan aina, kun lapsen lounaan maksuun tarkoitettu tili näyttää nollaa.

– Lapsia merkataan kuin karjaa. Ei ole ok, että lapsen iholle leimataan viestejä puhelun sijaan, Bivens kommentoi.

Pojan isä kertoi myös, ettei koskaan saanut muuta viestiä puhelun tai sähköpostin muodossa koululta. Isän mukaan leimasimen käyttö on lapsen nolaamista ja suoranaista kiusaamista.

Koulun rehtori kommentoi myös, että mikäli koulun menettelytapa on ongelmallinen, voidaan kommunikointitapaa muuttaa.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.