Koskettava kuva vuosien odotuksesta: Biologinen äiti pyyhki lapsensa adoptioäidin kyyneleet

Adoptioäiti liikuttui saatuaan poikalapsen syliinsä. Herkän hetken kruunasi se, että biologinen äiti kuivasi naisen kyyneleet.

Texasilainen pariskunta oli yrittänyt saada lasta vuonna 2010 vietetyistä häistään lähtien, mutta usean vuoden tuloksettoman yrittämisen ja monien keskustelujen jälkeen he päätyivät adoptioon. He suorittivat vaaditut kotiopiskelut ja heidät hyväksyttiin odotusjonoon.

He odottivat kaksi vuotta. Pariskunta kuvailee Love What Matters -sivustolle, että odottaminen tuntui hankalalta ja välillä he miettivät, tuottaako se edes toivottua tulosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Odotus oli pitkä, mutta rakkaus syntyi heti, lukee herkän kuvan yhteyteen kirjoitetussa tekstissä. Kuvassa vauvan biologinen äiti pyyhkii adoptioäidin onnenkyyneleitä.

Heidät valittiin

Viime vuoden maaliskuussa heidän adoptioasiaansa hoitava virkailija soitti ja kertoi, että eräs äiti oli päätynyt tekemään valintansa heidän ja toisen perheen välillä. Virkailija kehotti heitä kirjoittamaan itsestään esittelykirjeen ja vastaamaan muutamiin naisen laatimiin kysymyksiin.

Muutamaa päivää myöhemmin pariskunta sai riemastuksekseen kuulla, että nainen oli valinnut heidät tulevan lapsensa adoptiovanhemmiksi. He tutustuivat naiseen ja pitivät yhteyttä raskauden ajan.

Poikalapsi syntyi elokuussa 2017. Pariskunta sai ottaa hänet syliinsä jo samana iltana. 30 päivän jälkeen he saivat viedä pojan kotiin, jolloin lapselle järjestettiin tunteikas tervetuliaisseremonia.

Pariskunnalla on avoin adoptio eli he ovat yhteyksissä lapsen äidin kanssa. Välillä vaihdetaan viestiä ja valokuvia ja toisinaan he tapaavatkin. 

Pariskunta toteaakin, että rakkaus tekee perheen eikä geeniperimä.

* * *

Asiantuntijoiden vinkit lapsiperheen arjen pyörittämiseen. 

7:24

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja