Mainos

Koruntekijän kaunis koti

Tämän kodin sisustus on runsas ja naisellinen.

Liisa Elliott asuu Helsingin Kruununhaassa poikansa kanssa. Kodin olohuoneessa on kaunis kuuden hengen ruokapöytä ja seinät ovat täynnä tauluja ja peilejä. Itämaisten kalusteiden yksityiskohdat ovat kauniita ja niistä näkee, etteivät kysymyksessä ole tusinatuotteet.

Kaapin päältä löytyvät myös jännittävät simpukan kuoret, joissa näkyy kuinka helmet muodostuvat. Liisa suunnittelee ja tuo maahan helmikoruja. Pienten lasivitriinien sisällä, peilin molemmin puolin, on kokoelma kauniita pikkuesineitä.

Seinästä seinään ulottuvista ikkunoista näkyvät Katajanokan makasiinit ja Uspenskin katedraali, osa päävartiota sekä viipale merta. Ja valoa tulvii sisään maksimaalinen määrä synkkänäkin päivänä.

Makuuhuoneen pehmeä väritys on keltaista ja kultaa. Sängyn takana on ikkuna josta näkyy meri. Tekstiilien ylelliset kuviot ja materiaalit vievät ajatukset pois arkipäivästä.

Koti kuin korurasia

Sinivalkoinen keittiö on kodikas ja hauska. Valkoiset peruskaapistot katoavat näkyvistä kaiken mielenkiintoisemman tieltä. Verhokappa ja laskosverhot ovat Liisan suunnittelemat ja ne on teetetty kiinassa mittojen mukaan. Sinivalkoisen tapetin teksteissä on maailman eri kaupunkeja, mikä sopii paljon matkustavalle Liisalle erinomaisesti.

Hauska yksityiskohta ovat puutarha-aitaa muistuttavat patterin suojat, joihin Liisa on maalannut kukkia. Puutarha teemaa toistavat myös useat linnunpöntöt. Ja tietysti kukat, joita on kaikkialla. Näin hauskaksi voi sisustaa keittiön, joka on aivan tavallinen ja lisäksi vuokra-asunnossa.

Valkoinen kylpyhuone on myös sisustettu huolellisesti. Huonemaiseen kokonaisuuteen kuuluvat meriaiheiset yksityiskohdat ja väritys. Majakat ovat keräilykappaleita. Suuressa ruukussa kukkii kevätniitty ja koreissa kaappien alla on sälytystilaa. Suihkunurkan valkoiset laatat on koristeltu keraamisella kalaparvella.

Liisan koti on kuin korurasia, runsas kaunis ja naisellisen ylellinen, kiitos kun saimme piipahtaa kylässä!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.