Korsettiin pukeutunut Billie Eilish, 19, poseeraa lähes tunnistamattomana Voguen kannessa – kipakka viesti arvostelijoille

Billie Eilish pukeutui aiemmin suuriin vaatteisiin, koska halusi piiloutua arvostelijoiltaan. Nyt 19-vuotias laulajatähti laittaa heille jauhot suuhun. 

Poptähti Billie Eilish, 19, poseeraa Britannian Vogue-lehden kansikuvassa. Laulajatähti on käynyt läpi valtaisan muodonmuutoksen. Löysistä vaatteistaan tunnettu Eilish poseeraa kansikuvauksissa vartaloa myötäilevässä bodyssa ja sukkanauhoissa. Laulajattaren tyylissä on ripaus nostalgista havinaa pin up - tyylistä.

Eilish haluaa tehdä selväksi sunnuntaina 2. toukokuuta julkaistussa haastattelussa, että hän ansaitsee kunnioituksen – puki hän päällensä mitä hyvänsä.

Eilish kertoo Voguelle nyt siitä, miksi päätti hylätä suuret vaatteensa ja myös siitä, kun joutui kohtaamaan teini-ikäisenä ikäviä kommentteja ulkonäöstään.

– Tunsin oloni loukatuksi, kun ihmiset totesivat, että ”hyvä hänelle, että hän tuntee olonsa hyväksi isommassa ihossaan”, Eilish toteaa haastattelussa.

– Hyvä minulle? Mitä enemmän internet ja maailma välittää jostakin henkilöstä, joka tekee jotain oletetusta poikkeavaa, ja he nostavat sen niin korkealle jalustalle, että he tekevät siitä vielä pahempaa.

Eilish on totuttu näkemään aiemmin suurissa urheiluvaatteissa. Hän kertoo piiloutuneensa niiden avulla muiden katseilta ja arvosteluilta. 

 – En koskaan halua maailman tietävän minusta kaikkea. Siksi käytän isoja ja säkkimäisiä vaatteita. Kenellekään ei voi olla mielipidettä, koska he eivät ole nähneet mitä alla on. Kukaan ei voi sanoa mielipidettään siihen, olenko laiha vai iso, Eilish totesi vuonna 2019.

Eilish tekee Voguessa selväksi, että pukeutuminen ei ole tekosyy sille, että miehet saavat lähennellä naisia.

– Yhtäkkiä olet tekopyhä, jos haluat näyttää enemmän ihoasi - olet helppo, olet lutka ja huora. Jos näin olen, olen siitä ylpeä.

– Näytit sitten kehoasi ja ihoasi tai et, niin sen ei pitäisi vaikuttaa arvostukseesi.

Eilishillä on myös väkevää sanottavaa niille, jotka kritisoisivat hänen päätöstään pukea korsetti taistellakseen kehokuvaansa vastaan.

– Minun juttuni on se, että voin tehdä mitä ikinä haluan.

Lähteet: Vogue, USA Today.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja