Koronavirustartunnan saanut prinssi Charles on terve – pääsi pois eristyksestä ja voi hyvin

Prinssi Charles täyttää 70 vuotta 3:38
Prinssi Charles täytti 70 vuotta vuonna 2018

Prinssi Charlesin, 71, kerrotaan tervehtyneen koronavirustartunnastaan. 

Kuningatar Elisabetin vanhimman pojan prinssi Charlesin uutisoitiin viime viikolla saaneen koronavirustartunnan. Maanantaina 30. maaliskuuta 71-vuotiaan kruununprinssin tiedottaja kertoi Charlesin päässeen pois eristyksestä seitsemän päivän jälkeen ja voivan hyvin. 

Viime viikolla Clarence House tiedotti, että Charles testattiin koronaviruksen varalta sen jälkeen, kun prinssi oli saanut lieviä oireita viruksesta. Charles vietti seitsemän päivää omatoimieristyksessä Birkhallin kodissaan Skotlannissa, missä hän jatkoi työskentelyään normaalisti, mutta etänä. Konsultoituaan lääkäriään Charles pääsi pois eristyksestä. Prinssi tulee jatkaa tapaamisiaan ja noudattamaan hallituksen sekä lääkäreiden antamia ohjeistuksia. 

Charlesin vaimo herttuatar Camilla, 72, sai viime viikolla negatiivisen tuloksen koronavirustestistä, mutta hän pysyttelee silti viikon loppuun asti eristyksessä siltä varalta, että oireita alkaa ilmaantua. 

93-vuotiaan kuningatar Elisabetin ja hänen puolisonsa, 98-vuotiaan prinssi Philipin kerrotaan voivan tällä hetkellä hyvin. Kuninkaallinen pari vetäytyi hiljattain Windsorin linnaan, sillä he kuuluvat korkean ikänsä vuoksi koronaviruksen riskiryhmään.

  

Lue myös:

    Uusimmat