Mainos

Korjaile meikkiä vaikka kesken päivän

Peitevoide on kiireisen naisen unelma. Tuote sopii hyvin meikin korjailuun, mutta se on hyvä apu myös meikin pohjustukseen. Helmen muuttumisleikissä Minna Murron kasvojen punoittavat kohdat piilotettiin peitevoiteen alle.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Meikkitaiteilija Riia Koivisto kertoi, että peitevoide sopii hyvin käytettäväksi kasvojen epätasaisille kohdille. Tummat silmänaluset ja kasvojen punoittavat kohdat voi piilottaa meikkivoiteen päälle lisättävän peitevoiteen avulla. Tuotetta voi käyttää myös sellaisenaan, ilman meikkivoidetta. Tällöinkin peitevoidetta levitetään vain kasvojen punoittaviin kohtiin.

Peitevoide on oiva tuote myös meikin korjailuun ja luomien pohjustukseen. Tasainen iho on hyvä alusta luomivärille. Huolellisesti pohjustetulla luomella meikki pysyy pitkään paikallaan.

Punoitus piiloon peitevoiteella

Minnan kasvoille levitettiin Stay On Cover Stick, joka peittää tummat silmänympärykset luonnollisen tehokkaasti koko päivän ajaksi. Puikko liukuu iholla, joten aine levittyy tasaisesti ja helposti. Rauhoittavaa kamomillaa sisältävä Stay On Cover Stick tuottaa tasapainoisen lopputuloksen. E-vitamiini auttaa suojaamaan ihoa ympäristön vaikutukselta. Peitepuikko peittää ja tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia ja virheitä. Tuote ei ole antiseptinen, joten se käy hyvin esimerkiksi silmien alle. Stay On Cover Stick peittää myös tummat silmänympärykset.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.