Mainos

Koripallolegenda ahtautui Ferrariin – ja painoi 300 km/h lasissa testiradalla – video

Kobe Bryant lopetti 20-vuotisen NBA-uransa viime kauteen. Herra käväisi Ferrarin tehtaalla kokeilemassa kahta automallia heinäkuun päätteeksi.

Kobe Bryant on 198-senttinen, joten Ferrarin ergonomiassa on säädettävää hänen astuessaan autoon.

Olivatpa polvet suussa, tai eivät, voi alla olevasta Instagram-videosta nähdä, että korismies on myös rattimies. Kobe ajoi radalla Ferrari F12tdf:ää ja yleisellä tiellä GTC4Lussoa.

– Mamba on the track!, ovat Koben saatesanat videolle. Suomeksi siis "Mamba radalla!". Kobe kutsuu itseään lempinimellä Mamba.

Aihetunnisteet, eli hashtagit videon ohessa kertovat myöskin paljon: Kobe on kommentoinut videon oheen näin: "#300 on the turn", josta voi tulkita hänen ajavan videolla kolmeasataa "Verraarilla". Huimapäinen mies!

F12tdf-mallin kerrotaan maksaneen 310 000 euroa ja niitä tehtiin vain 799 auton erä. Hevosvoimia auton polttomoottorissa on noin 770 ja sähkömoottorin kera voimaa on lähelle tuhatta hevosta.

Auto kiihtyy 7,9 sekunnissa – ei sataseen vaan – kahdensadan kilometrin tuntinopeuteen. Bensiininkulutus on tehtaan ilmoituksen mukaan 15,4 litraa sataa kilometria kohti.

Fox Sports -verkkosivuston mukaan Bryant osti vuonna 2012 Ferrari 458:n ja maksoi sen heti liikkeessä – 329 000 dollarin, eli noin 295 000 euron hintaan, shekillä.

Hänellä kerrotaan olevan myös muun muassa Lamborghini ja Bentley. Miksi ei?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.