Kopioiko prinsessa Madeleine herttuatar Catherinen kihlajaistyyliä? Katso kuvatodisteet!

Kopioiko Ruotsin prinsessa Madeleine Cambridgen herttuatar Catherinen tyyliä? Prinsessa Madeleinen kihlajaiskuvan perusteellla vaikuttaisi siltä, että hän ottaa tyyliinsä paljon vaikutteita herttuatar Catherinelta.

Vastikään kihlautuneiden Ruotsin prinsessa Madeleinen, 30, ja hänen miesystävänsä bisnesmies Chris O'Neillin kihlajaiskuvan kummastellaan muistuttavan hurjasti Cambridgen herttua Williamin ja Cambridgen herttuatar Catherinen muutama vuosi sitten otettua kihlajaiskuvaa.

Selvää kopiointia?

Madeleine kihlautui viime viikolla liikemies-poikaystävänsä, Chris O'Neillin kanssa. Tuoreen kihlajaiskuvan perusteella vaikuttaisi siltä, että Madeleine olisi ottanut osviittaa Catherinen ja Williamin kihlajaiskuvasta, sillä pariskuntien asennot ja kuvien tunnelma muistuttavat erehdyttävästi toisiaan.

Madeleine poseeraa tuoreessa kihlajaiskuvassa O'Neillin kainalossa tämän oikealla puolella. Kätensä hän on nostanut kihlattunsa rinnalle ja O'Neill pitää Madeleinea otoksessa käsiensä helllässä huomassa. Catherine ja William poseeraavat omassa kihlajaiskuvassaan täysin samassa asennossa.

Madeleinen alettiin epäillä entisestään kopioivan tyyli-ikoniksi nousseen Catherinen lookia sen jälkeen, kun vuosikaudet enemmän tai vähemmän blondina viihtynyt Ruotsin kuninkaallinen värjäsi hiuksensa vastikään tummiksi: Catherine kun on aina viihtynyt nimenomaan ruskeissa kutreissa.

Kuvaajat valittiin tarkkaan

Catherinen ja Williamin kihlajaiskuva otettiin ennen pariskunnan häitä vuonna 2011. Williamin äidin, prinsessa Dianan suosima muotikuvaaja Mario Testino ikuisti pariskunnan tunnelmalliseen otokseen.

Prinsessa Madeleinen ja O'Neillin kihlajaiskuvan on ottanut kuuluisa ranskalaiskuvaaja, Patrick Demarchelier. Kuvan tunnelmakin on hyvin samanlainen kuin Mario Testinon kuuluisassa otoksessa.

Jää nähtäväksi, jatkaako Madeleine hääjärjestelyjensä edetessä vaikutteiden haalimista muilta kuninkaallisilta, vai kulkeeko hän jatkossa aivan omia polkujaan.

Lue lisää kuninkaallisten tyylistä:

AVA

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat