Koomikko Ismo Leikola palaa Suomeen vaimonsa kanssa Yhdysvaltojen koronatilanteen vuoksi – joutuivat desinfioimaan jopa ruokaostoksensa

0:24
Tamperelainen Timpsa on sekoitettu monesti Ismo Leikolaan.

Ismo Leikola kirjoittaa Facebook-päivityksessään saapuvansa Suomeen. 

Yhdysvalloissa uraa luova stand up -koomikko Ismo Leikola on palaamassa takaisin Suomeen. Hän kertoi asiasta Facebook-päivityksessään.

Mies aikoo tehdä pitkästä aikaa kotimaassaan stand up -kiertueen. Hän kertoo, että Suomen erinomaisesti hoidettu koronatilanne mahdollisti kiertueen. 

– Moro suomalaiset. Iloinen ilmoitusluontoinen asia. Suomen koronatilanne on erinomaisten toimien ansiosta niin mallillaan, että syksylle tulee suomenkiertue, hän kirjoittaa päivityksessään.

Samassa hän kertoo Yhdysvaltain tilanteesta. Hän kertoo, että siellä koronatilanne on ääripäässä ja siellä on turha haaveilla keikkailusta vähään aikaan, ehkä jopa koko loppuvuoteen. 

– Muutenkin meininki täällä tuntuu olevan jotenkin tulenarkaa ja epätoivoista tiukkojen taloudellisten, poliittisten ja muiden tilanteiden myötä. Mepä siis päätettiin vaimon kanssa että lähdetään melko pian Suomeen. Tietenkin suorilta käsin karanteeniin tiukasti maskit naamalla ja käydään vielä koronatestissäkin kun se on ohi, hän kirjoittaa. 

Leikola kertoo, että Yhdysvalloissa on maskipakko. Ajatus siitä, että Suomessa ei näin ole, tuntuu hänestä hassulta. 

– Aikamoisen mukavalta, että kohta päästään liikkumaan ihan kauppaan ja lenkille ilman niitä. Mennään varmaan ihan solmuun näin pitkän ajan jälkeen, kun saadaan hengittää vapaasti – ja vielä Suomen puhdasta ilmaa. Eikä tarvi desinfioida ruokapaketteja, eikä muutenkaan säätää koko ajan perustoimintojen kanssa arjessa.

Tuleva matkustaminen kuitenkin hirvittää stand up -koomikkoa pandemian keskellä. 

– Suorat LA-Helsinki-lennotkin on nyt koronan takia tauolla, joten tulee pitkä matka. Sattuukohan vielä välilasku Wuhaniin.Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja