Mainos

Kompottia arktisista taskuravuista ja perunasta

6 annosta

  • 500 g perunoita
  • 250 g keitettyä arktista taskurapua
  • 25 g voita
  • 2 rkl crème fraîchea (28 % rasvaa)
  • suolaa ja pippuria
  • ¼ nippua ruohosipulia
  • loraus viinietikkaa

Pese perunat ja keitä ne kypsiksi miedosti suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois ja anna ylimääräisen kosteuden haihtua kattilasta. Soseuta perunoita kevyesti lusikalla tai kauhalla.

Sekoita ravunliha, crème fraîche, voi ja hienonnettu ruohosipuli perunamuusiin.

Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää muutama tippa viinietikkaa syventämään makua. Tarjoa kompotti lämpimänä paistetun ruijanpallaksen ja kaprisvinegretillä maustetun purjosipulin kanssa.

Reseptit: Claus Meyer

(Täydellinen päivä 15.5.2008)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.