Kompottia arktisista taskuravuista ja perunasta

6 annosta

  • 500 g perunoita
  • 250 g keitettyä arktista taskurapua
  • 25 g voita
  • 2 rkl crème fraîchea (28 % rasvaa)
  • suolaa ja pippuria
  • ¼ nippua ruohosipulia
  • loraus viinietikkaa

Pese perunat ja keitä ne kypsiksi miedosti suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois ja anna ylimääräisen kosteuden haihtua kattilasta. Soseuta perunoita kevyesti lusikalla tai kauhalla.

Sekoita ravunliha, crème fraîche, voi ja hienonnettu ruohosipuli perunamuusiin.

Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää muutama tippa viinietikkaa syventämään makua. Tarjoa kompotti lämpimänä paistetun ruijanpallaksen ja kaprisvinegretillä maustetun purjosipulin kanssa.

Reseptit: Claus Meyer

(Täydellinen päivä 15.5.2008)

Lue myös:

    Uusimmat