Kolmivaikutteinen päivävoide kohottaa, sävyttää ja heijastaa valoa

NIVEA Expert Lift Perfection -päivävoide tehoaa kolmella tavalla: piirteitä kohottamalla, sävyttämällä ja valoa heijastamalla.

Aikuisten naisten iholle suunniteltu NIVEA Expert Lift Perfection -päivävoide on monipuolinen uutuus. Yli 45-vuotiaana kasvojen ihossa tapahtuu muutoksia: se veltostuu, muuttuu epätasaisemmaksi ja menettää kirkkauttaan. NIVEA Expert Lift Perfection ehkäisee ja korjaa näitä ihon muutoksia.

NIVEA Expert Lift Perfection -päivävoiteen kasvojen piirteitä kohottava ja ryppyjä vähentävä vaikutus perustuu tehokosteuttavaan hyaluronihappoon ja 100 prosenttisen luonnolliseen Bioxilift-yhdisteeseen.

Anishedelmän uutteesta saadulla vesipohjaisella Bioxiliftillä on kaksi tehtävää ihon syvissä kerroksissa. Ensinnäkin se aktivoi kollageenituotantoa ihosoluissa oligopeptidien eli proteiinimurusten avulla. Bioxilift siis jäntevöittää kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostamaa verkkoa, joka pitää ihon kiinteänä ja estää veltostumista. Toiseksi se parantaa ihon vointia nopeuttamalla aineenvaihduntaa.

NIVEA Expert Lift Perfection -voiteen ihon väriin mukautuvat väripigmentit tasoittavat ihon epätasaisuuksia. Pigmentit mukautuvat ihon luontaiseen väriin ja antavat kasvoille terveen värin. Helmiäisuute tekee voiteen koostumuksesta kevyesti valoa heijastavan. Iho näyttää kirkkaammalta ja valoisammalta.

Päivävoide sopii kaikille ihotyypeille sekä erityisesti kevyempää päivävoidetta kaipaaville. Se on pakattu hygieeniseen ja tyylikkääseen pumppupulloon.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja