Kolmiodraama-ohjelman Terhi ja Christina puhuvat suunsa puhtaaksi Samin käytöksestä – Terhi kertoo alun jäisestä tunnelmasta:" Avoimesti inhosimme toisiamme"

Terhi ja Christina, oliko pettymys, että asiat menivät Samin kanssa kuten menivät, eikä romanttista yhteyttä löytynyt? 0:52
Terhi ja Christina, oliko pettymys, että asiat menivät Samin kanssa kuten menivät, eikä romanttista yhteyttä löytynyt?

Samin, Terhin ja Christinan taloudessa ei vältytty draamalta. Terhi ja Christina kertoivat tilanteesta MTV Uutisille.

Kolmiodraama-kausi on tullut päätökseensä, ja on aika kuulla, mitä ajatuksia osallistujilla heräsi uutuusohjelmasta. Kauden viimeisessä jaksossa 18. kesäkuuta osallistujat näkevät toisensa, kun kuvauksista on kulunut muutama kuukausi

Samin kumppaniehdokkaat Christina ja Terhi kertoivat joulukuussa MTV Uutisille, että kokemuksessa kaikkein parasta oli se, että he löysivät toisensa.

– Mielestäni lopputulos oli paras mahdollinen, vaikka naisen ja miehen välistä rakkautta ei löydetty. Löysimme kuitenkin Terhin kanssa ihanan ystävyytemme, ja se on sellaista, mitä ei ihan hirveän helposti saa näin lyhyessä ajassa. Meillä natsasi ihan saman tien, niin tämä on kokemuksena yksi elämäni parhaimmista, Christina kertoi.

– Kaikkein ihaninta on, että olen löytänyt tällaisen ihmisen. Ei romanttisessa mielessä, mutta joissain tapauksissa ystävyys voi olla vielä tärkeämpi, Terhi säesti Christinaan viitaten.

Christinalla ja Terhillä oli sananen sanottavanaan Samin toiminnasta kolmikon yhteiselon aikana. Kaksikko läksytti miestä jo ohjelmassa, kun he muuttivat pois Samin luota. Tuolloin he kertoivat Samille olevansa harmissaan siitä, ettei mies yrittänyt tutustua heihin kunnolla tai puhunut heille tuntemuksistaan rehellisesti.

Christina alleviivasi MTV:lle, ettei Sami yrittänyt rakentaa heidän kummankaan kanssa yhteiselon aikana mitään. 

– Hän oli alusta alkaen kädet ylhäällä, ettei hän halua yrittää tai ole kiinnostunut edes juttelemaan tai kyselemään. Hän sitten valehteli ainakin minulle, että on kiinnostunut, mutta loppujen lopuksi hän ei edes ollut ollenkaan kiinnostunut. Se oli isoin käänne, ettei edes yritetty tutustua, Christina sanoi.

– Tuntui epäreilulle, että me tulimme Christinan kanssa niin mieli, sielu ja sydän auki, ja tämä mies ei ollut vastaanottavainen, Terhi komppasi.

Terhin mukaan hänellä ja Samilla oli hankalaa yhdessä ennen Christinan saapumista. Hän kuvaili tunteneensa olonsa yksinäiseksi, sillä Samin kanssa ei löytynyt minkäänlaista tunneyhteyttä. 

– Emme lopulta olleet enää missään puheväleissä. Ihan avoimesti inhosimme toisiamme, jos näin voi sanoa. Kun kuulin, että Christina tulee, ovikello soi ja kuulin Christinan äänen, niin se oli kuin ihana laulu korvissani, hän muisteli. 

Christina kertoi hänen ja Terhin puhuneen jälkeen päin, että he kokivat käyttäytyneensä Samia kohtaan poismuuttonsa yhteydessä liiankin hyvin. 

– Ostimme hänelle läksiäislahjan ja olimme hänelle kiitollisia. Yritimme jättää hyvän muiston, mutta jälkeenpäin olen itse ajatellut, että olisi pitänyt olla enemmän suora ja sanoa, että tämä ei ole oikein. Olen temperamenttinen, ja minun olisi pitänyt näyttää se jo silloin, Christina sanoi.

– Olemme reflektoineet ja oppineet paljon, ja jos olisimme olleet suoria ja sanoneet, ettet voi toimia näin, niin ehkä Samillekin olisi jäänyt enemmän käteen. Kyllähän me sitä yritimme, sanoin Samille, että näin tämä ei voi mennä, mutta Sami oli sitä mieltä, että kyllä voi, Terhi pohti.

Christina totesi, että on täysin okei, jos ihmisille ei synny tunteita toisiaan kohtaan. Sen sijaan hän painotti, että toista on siitä huolimatta kohdeltava kunnioittavasti ja hyvin.

– Ymmärrät omat virheesi ja hyväksyt ne, ja yrität ehkä muuttaa niitä. Sitten kun asut kahden ihanan naisen kanssa, niin yrität edes vähän, etkä vain pakon edestä kameroiden edessä, hän sanoi.

Yllä olevalla videolla Terhi ja Christina kertovat, ovatko he pettyneitä siihen, miten asiat Samin kanssa menivät.

Katso myös viimeinen Koukussa Kolmiodraamaan -jakso:

Rakkauden kesä 30:41
Katso viimeinen Koukussa Kolmiodraamaan -jakso

Kaikki Kolmiodraama-jaksot ovat katsottavissa MTV Katsomossa.

Katsomosta löydät myös kaikki jaksot MTV Uutisten Koukussa Kolmiodraamaan-vodcastista.

Lue myös:

    Uusimmat