Kolmen lapsen äitiä, 30, luullaan jatkuvasti teini-ikäiseksi – totuus löi seuraajat ällikällä: "Melkein lensin takamukselleni"

Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Miehet vastaavat 0:40
Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Juttusarjassa miehet vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Kolmen pojan 30-vuotias äiti kertoo TikTokissa, miten häntä luullaan jatkuvasti teini-ikäiseksi. Aiemmin mallina työskennellyt nainen jakaa myös kauneudenhoitovinkkinsä nuorekkaan ulkonäön ylläpitämiseksi.

Venäjältä kotoisin oleva, nykyisin Kanadassa asuva Valeria Lipovetsky avautuu TikTokissa nuorekkaasta ulkonäöstään. Naista luullaan jatkuvasti lastensa vanhemmaksi sisarukseksi. Hänellä on 5-, 6- ja 1,5-vuotiaat pojat.

Nainen kertoo ihmisten usein luulevan häntä 16-vuotiaaksi ja ihmettelevän sitä, että hänellä on lapsia. Yleisön pyynnöstä Valeria paljasti TikTokissa nuorekkaan hehkunsa salaisuudet. Asiasta kertoo LADBible.

Näin Valeria hoitaa ihoaan

Nainen käyttää C-vitamiiniseerumia kirkastaakseen ihonsa ja saadakseen nuorekkaan, terveen hehkun. Lisäksi hänellä on käytössä retinoliseerumi. Retinoli eli A-vitamiini tunnetaan kauneudenhoidossa erityisesti tehokkaista anti-age-vaikutuksistaan.

Vartalon ihostaan hän huolehtii muun muassa kuivaharjauksella. Kuivaharjauksen kerrotaan esimerkiksi kuorivan ihoa, parantavan verenkiertoa sekä vähentävän selluliitin näkyvyyttä.

Lisäksi Valeria huuhtelee itsensä 20 sekunnin ajan kylmällä vedellä jokaisen suihkun päätteeksi. Nainen sanoo sen parantavan vastustuskykyä ja verenkiertoa.

Iltaisin hän käyttää Gua Sha -hierontakiveä. Hierontakiven pitäisi laukaista lihasjännityksiä ja vähentää ryppyjä.

@valeria.lipovetsky

You asked for it! Sharing some of my everyday anti-aging rituals ##mom ##fyp ##fy ##antiaging ##foryou

♬ Boss Bitch - Doja Cat

Seuraajat olivat ihmeissään

Valeria on suosittu somessa. Pelkästään TikTokissa naisella on yli 309 000 seuraajaa. Osa hänen videoistaan on saavuttanut miljoonia katselukertoja. 

Valerian seuraajat olivat kuin puulla päähän lyötyjä videoista, joissa nainen kommentoi ikäänsä ja äitiyttään.

– Onko maapallolla oikeasti yhtäkään ihmistä, joka ei luullut sinua lastesi sisaruksiksi ensivaikutelman perusteella!? yksi kommentoijista hämmästelee.

– Näin TikTokejasi ja aloin seurata sinua Instagramissa. Melkein lensin takamukselleni, kun luin, että sinulla on lapsia. Vannon, että luulin sinua teini-ikäiseksi. Toivottavasti et loukkaannu. Olet niin onnekas! Niin kaunis, hehkuttaa toinen.

– Kysyin siskoltani, kuinka vanha hän arvelee sinun olevan. Hän luuli sinua 14-vuotiaaksi, kolmas kertoo.

Valeria jakaa tileillään muun muassa treeni- ja kauneusvinkkejä sekä videoita ja kuvia perheestään.

Lähde: LADBible

Lue myös:

    Uusimmat