Nelikymppinen lapsikatraan äiti saavutti huikean suosion nuorten suosimassa sovelluksessa – luullaan 20-vuotiaaksi: "Kerro salaisuutesi, sisko"

0:54
Yli-innokas tuntuu olevan puistossa ensimmäistä kertaa, oppikirjaemo tekee kaiken niin kuin opaskirja neuvoo... Nämä äitityypit tapaat jokaisessa leikkipuistossa!

TikTok on videosovellus, joka on erityisen suosittu nuorison keskuudessa. Mikään ei kuitenkaan estä myös vanhempia keräämästä suosiota TikTokissa: sen osoittaa 40-vuotias äiti, jolla on jo lähes 165 000 seuraajaa.

Brittiläinen äiti Claire Barratt on vain kolmessa kuukaudessa saavuttanut huikean suosion samaistuttavilla TikTok-videoillaan, kertoo The Sun.

Claire epäröi ensin sovellukseen liittymistä, sillä hänen vanhimmat lapsensa käyttävät sitä aktiivisesti. Lopulta naisen yrityksen työntekijät puhuivat hänet ympäri.

– Onneksi lapseni opettivat minulle, miten sovellusta käytetään. Julkaisin videon, jossa minulla oli vauvanruokaa paidallani ja kerroin olevani 40-vuotias, joka ei tiedä miksi on liittynyt sovellukseen, Claire taustoittaa.

– Reaktio oli välitön, hän sanoo.

Naista luullaan parikymppiseksi

Claire julkaisi hiljattain videon, johon hän oli kirjoittanut: “Et näytä niin vanhalta, että sinulla voisi olla 21-vuotias poika”. Video keräsi lähes 3 000 kommenttia, joissa ihmeteltiin naisen ikää. Videota on katsottu yli 6 miljoonaa kertaa.

– Näytät kirjaimellisesti 20-vuotiaalta, kerro salaisuutesi, sisko, eräs kommentoi.

– Näytät niin nuorelta. Luulin sinua ikäisekseni, ja olen 24-vuotias, kertoo yksi käyttäjä.

Claire on saavuttanut suosiota myös muiden vanhempien keskuudessa, sillä hän julkaisee muun muassa samaistuttavia videoita lapsiarjesta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Saa osakseen myös ilkeitä kommentteja

Jotkut kritisoivat Clairen ulkonäköä ja erityisesti tämän vahvoja meikkejä. Nainen puolustaa itseään muun muassa sillä, että julkaisee myös meikittömiä videoita.

– Löydän aina keinon puolustaa itseäni. Olen sujut itseni kanssa. Minua ei kiinnosta, näytänkö 40-vuotiaalta vai en, Claire sanoo.

– En ole TikTokissa siksi, että haluaisin viestittää olevani 40-vuotias. Olen siellä pitääkseni hauskaa ja sanoakseni, että muutkin voivat tehdä niin. Älä anna muiden arvostelujen estää sinua.

Lapset eivät halua esiintyä äitinsä videoilla

Clairella on neljä omaa lasta sekä kaksi lapsipuolta. Kaikki muut ovat saavuttaneet aikuis- tai teini-iän pientä Carter-vauvaa lukuun ottamatta, joka on hieman yli vuoden ikäinen.

– Lapseni eivät halua esiintyä videoillani, ja se on täysin oikeutettua. Olenhan heidän äitinsä. He ovat hieman ällikällä lyötyjä siitä, miten nopeasti saavutin suosiota, nainen sanoo.

Lapset ovat kuitenkin kannustavia ja ylpeitä äidistään.

– Vanhimman lapseni Tomin mielestä TikTok-suosioni on mahtavaa, ja hän kehottaa minua jättämään vihaajat huomiotta. Hänen mielestään minulla voi olla vuoden loppuun mennessä miljoona seuraajaa. Se on tavoitteeni, Claire kertoo.

Claire kannustaa myös muita vanhempia liittymään sovellukseen.

– Vanhempien tulisi ottaa aikaa itselleen, sillä on helppo unohtaa, kuka olit ennen vanhemmuutta. Viestini on, että pitäkää hauskaa älkääkä unohtako sitä, kuka olette, nainen sanoo.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja