Mainos

Kolmen lapsen äiti hypnotisoi lapsia kiltimmiksi: "Käytän sitä jatkuvasti koko perheeseeni"

Kolmen lapsen äiti Lisa Machenberg hypnotisoi lapsia "kiltimmiksi" – auttamaan kotitöissä, tekemään läksyt ajallaan ja käyttäytymään hyvin. 

Eivätkö lapsesi tee läksyjään tai auta kotitöissä? Hypnotisoija Lisa Machenberg on erikoistunut lasten hypnotisointiin. Vanhemmat tuovat lapsensa hänen luokseen, jos heillä on ongelmia koulussa tai kotona. Lisäksi hän opettaa vanhempia hypnotisoimaan omaa jälkikasvuaan ilman, että lapset edes huomaavat sitä. 

– Ihmiset kysyvät minulta, eikö ole huono asia manipuloida lasta, mutta se ei ole niin – se auttaa heitä olemaan rohkeampia ja itsevarmempia, asiakas Abigail Aquilera kertoo Barcroft TV:n videolla. 

56-vuotias terapeutti on jopa luonut oman terminsä hypnoosin ja vanhemmuuden yhdistelmälle – hypnoparenting, eli vapaasti suomennettuna hypnovanhemmuus, on hänen mukaansa hyvin luonnollinen yhdistelmä. 

– Jos opimme hypnovanhemmuutta, voimme oppia hypnotisoimaan lapsemme olemaan yhteistyökykyisiä, rauhallisia, tyytyväisiä ja innokkaita oppimaan, koska he ovat keskittyneitä ja kärsivällisiä. 

Mackenberg on toiminut hypnotisoijana yli 23 vuotta ja hän opettaa hypnoosia kalifornialaisessa Hypnosis Motivation -instituutissa. 

"Hypnotisoin perhettäni jatkuvasti omaksi edukseni"

Kalifornialainen kolmen lapsen äiti myöntää käyttävänsä hypnoosia paljon myös kotona paitsi jälkikasvuunsa, myös mieheensä. 

– Käytän hypnoosia jatkuvasti omaksi edukseni, jotta lapset tekevät kotityönsä ja tämä talo pyörii tehokkaasti, hän kertoo. 

– En näe huonoja puolia siinä, että Lisa käyttää hypnoosia perheenjäseniinsä. Toisaalta hän on saattanut hypnotisoida minut ajattelemaan niin, Machenbergin mies Bryan Ney totaa. 

Perheen lapset kokevat, että äiti käyttää hypnoosia hieman liikaakin. 

– Siitä voi tulla hieman raskasta, koska hän yrittää hypnotisoida meitä aina kun mahdollista ja yrittää päästä päämme sisään, toinen perheen pojista kertoo. 

Hypnotisoijan lapset ovat tosin itsekin oppineet muutaman keinon, joita he käyttävät esimerkiksi opettajiinsa. 

– Koulussa oli opettaja, joka ei pitänyt minusta ja joka antoi minulle huonon arvosanan. Asetin käteni hänen kädelleen ja sanoin "sinä tulet nostamaan arvosanaani", perheen tytär Rayna Ney, kertoo. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.