Kolme kaunotarta jätti Miss Suomi -kisan kesken – ennakkosuosikki vetäytyi kilpailusta viime metreillä

Miss Suomi -semifinalistit julkistettiin – nämä 20 naista kilpailevat Suomen kauneimman tittelistä 19:51
MTV Uutiset oli paikalla, kun Miss Suomi -semifinalisit julkistettiin.

Miss Suomi -finalistit paljastetaan yleisölle tulevana perjantaina.

Miss Suomi -kilpailu siirtyi koronapandemian myötä tulevaan syksyyn. Kilpailu pääsee pienen tauon jälkeen jälleen jatkumaan, kun tämän vuoden Miss Suomi -finalistit esitellään medialle ja yleisölle tulevana perjantaina.

Miss Suomi 2020 -finaali järjestetään 19.9.2020 ja se nähdään suorana AlfaTv -kanavalla.

Missikeisarinna Sunneva Kantola kertoo MTV Uutisille, että koronapandemian vuoksi Miss Suomi -semifinalisteilla oli onlinekoulutuksia kevään aikana. Viime viikonloppuna semifinalisteista valittiin kymmenen kaunotarta, jotka kilpailevat Suomen kauneimman tittelistä.

– Meillä on upea kymmenikkö, ja heillä kaikilla on tahtotila 100%:a. Olen todella ylpeä heistä, Kantola kehuu.

Miss Suomi -semifinaalissa oli alun perin 20 kaunotarta, mutta kolme missiehdokasta jätti kilpailun kesken tänä keväänä. Ensimmäisenä kilpailusta lähti Sonja Pylkkä, jonka jälkeen Sassa Nyrhinen ja ihan viime metreillä Frida Rosengård, joka oli yksi ennakkosuosikeista.

– Suurin syy kilpailusta vetäytymiseen oli koronakriisi ja kilpailu venyi odotettua pidemmäksi, Kantola kertoo.

Perinteisesti Miss Suomi -kolmikko lähtee kansainvälisiin kauneuskilpailuihin, mutta tänä vuonna kilpailut ovat vaakalaudalla.

– Nyt näyttää siltä, että Miss Universum ja Miss World -kilpailut käydään. Miss International -kilpailuja ei järjestetä koronan vuoksi.

– Mikään ei ole kuitenkaan varmaa tällaisessa maailmantilanteessa. Meillä on kollegoideni kanssa ympäri maailmaa 70 hengen Miss Universum -ryhmä Whatsappissa, jossa käymme ahkerasti keskusteluita kansanvälisistä kilpailuista.

Lue myös:

    Uusimmat