Missikaunottaret ottivat osaa rohkeaan somehaasteeseen – poseeraavat pelkissä tyynyissä

Anni Harjunpää on Miss Suomi 2019 6:25
Anni Harjunpää kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2019.

Sosiaalisessa mediassa innostutaan nyt mitä erikoisimmista haasteista.

Sosiaalisessa mediassa leviää toinen toistaan nerokkaimpia haasteita. Erityisesti nyt, kun ihmiset joutuvat kuluttamaan vapaa-aikaansa neljän seinän sisällä koronapandemian vuoksi. 

Yksi tällaisista haasteista on billowchallenge (tyynyhaaste), johon osallistui myös Miss Suomi -kisasta tuttuja kaunottaria. Haasteessa päälle puetaan pelkkä tyyny, joka kiinnitetään vyöllä niin, että se muistuttaa kellomekkoa. Tyylistä julkaistaan kuva omalle sometilille.

Miss Suomi -kisojen virallisella Instagram-sivulla poseeraa vuoden 2020 finalisti Anna Opalko, vuoden 2019 ensimmäinen perintöprinsessa Jutta Kyllönen, sekä tämän vuoden semifinalisti Laura Hautaniemi.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Kyseiseen haasteeseen on osallistunut myös muita suomalaisia julkisuuden henkilöitä, kutenJenni Alexandrova ja Kaisa Liski

Kisat peruuntuivat

Koronaviruspandemian lonkerot ovat ulottuneet myös Miss Suomi -kisaan. Organisaatio päätti maaliskuun lopussa, että kisat siirretään keväältä syksylle. Myös kisaan liittyvän televisio-ohjelman kuvaukset keskeytyivät.

Hallitseva Miss Suomi Anni Harjunpää kertoi tovi sitten MTV Uutisille, että hän joutui muuttamaan takaisin Tampereelle koronakriisin vuoksi. Myös hänen kevään työkalenterinsa tyhjeni yhtäkkiä. 

– Tämä vaikuttaa töihini todella paljon, sillä työni sijoittuvat hyvin paljon erilaisiin tapahtumiin. Sometöitä on ollut onneksi jonkun verran. En olisi voinut kuvitella tällaista missivuotta, Harjunpää kertoi haastattelussa


Lue myös:

    Uusimmat