Kollegat muistelevat edesmennyttä Sari Seppälää: "Kuuntelijat rakastivat sinua"

Suosikkijuontaja Sari Seppälä menehtyi 1:28

Edesmenneen Sari Seppälän työtoverit muistelevat entistä kollegaansa syvällä lämmöllä.

Sari Seppälän poismeno on saanut useat entisistä kollegoista muistelemaan häntä sosiaalisessa mediassa. Radio Novassa pitkään 2000-luvulla uutisia toimittanut Sanna Pietiläinen muistelee Seppälää erityisen sydämellisenä ihmisenä. Mieleen Pietiläiselle on elävästi jäänyt eräs työpäivä, jolloin hän oli ollut syystä tai toisesta tyytymätön itseensä.

– Satuin näkemään Sarin työpaikan käytävällä, ja hän tervehti iloisesti ”Hei Sanna, suosikkiuutistoimittajani”. Pieni juttu, mutta on jäänyt mieleen sellaisena arjen ilon pilkahduksena, joita hän onnistui muille antamaan, Pietiläinen muistelee.

Satoja radiolähetyksiä Seppälän kanssa tehnyt Kristoffer Ignatius on vielä epäuskoinen Seppälän poismenosta.

– En voi uskoa, että olet nukahtanut ikiuneen. Ei ole sanoja. Sinulla olisi taatusta tähän nyt jokin hyvä lause, Ignatius kirjoittaa Facebookissa.

Hän haluaa kiittää Seppälänsä yli vuosikymmenen kestäneestä kaveruudesta, joka kasvoi pitkäaikaiseksi ystävyydeksi. Kiitoksen hän lausuu myös Seppälän tarjoamasta tuesta.

– Kiitos, että olit tuki ja turva. Kuuntelit ja neuvoit, ennen kaikkea hyväksyit, Ignatius kuvailee.


Niin ikään Seppälän kollegana töitä paiskinut Oku Luukkainen osoittaa Seppälälle kunnioitustaan sosiaalissa mediassa ja toivoo tälle kevyitä multia.

– Lepää rauhassa Sari Seppälä. Lämmin ihminen ja radiontekijänä esimerkillinen. Oli kunnia tehdä yhdessä töitä.


Radiossa Seppälään tutustui myös Jupe Tuomola, joka muiden kollegoiden tavoin kiittää Seppälää tämän iloisuudesta ja positiivisesta suhtautumisesta.

– Viisi vuotta tulit joka arkiaamu meidän aamushown jälkeen tekemään Radio Novan päivälähetystä. Tulit aina iloisena. Aina valmiina. Aina omituisien kenkien kanssa. Kuuntelijat rakastivat sua ehkä enemmän kuin ketään. Osasit olla heidän kanssaan paremmin kuin kukaan muu meistä. Osasit olla myös meidän kanssa. Sä vain osasit. Niin paljon, Tuomola päättää.


Myös Radio Novan Aamun juontajat Aki Linnanahde ja Minna Kuukka julkaisivat Facebook-tilillään koskettavan tekstin koskien kollegansa poismenoa. 

– Tänään oli raskas aamu, kerroimme suru-uutisen pitkäaikaisimman kollegamme Sarin poismenosta. Menetys on valtava ja otamme sydämistämme osaa Sarin läheisten suruun, juontajat kirjoittavat, ja jatkavat:

– Murhe on suuri myös täällä työyhteisössä ja kuulijoiden keskuudessa, Sari oli rakas taajuusystävä lukemattoman monille. 
Radio Nova oli hänelle sydämen asia ja suuri ylpeyden aihe. Meille on kunniatehtävä jatkaa tätä työtä Sarinkin puolesta.

​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat