Kokkaa Saran kanssa

Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussa sulavien makuelämysten lähteille.

Sara sekä pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta esittelevät kukin kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia. Sara emännöi sarjan neljää Suomessa kuvattua jaksoa.

Saran reseptit ovat nykypäiväiestettyjä muunnoksia suomalaisista perinneruuista, joissa huomion keskipisteessä ovat suomalaiset kausittaiset raaka-aineet. Sarja on ruoanlaittoon keskittynyt lifestyle -ohjelma, joka sisältää aimo annoksen matkailua ja kulttuuria.

Sarjan aikana tutustutaan muun muassa paikalliseen konjakkitilaan Ranskan Cognacissa. Muiden pohjoismaisten kokkien mukana tutustumme herkkuruokiin Grönlannissa, Gotlannissa ja Norjan tuntureilla.

Ohjelmasta on ilmestynyt myös kirja, josta löytyvät kaikkien ohjelmassa mukana olleiden kokkien reseptit, sekä tietoa paikoista, joissa ohjelmassa vierailtiin.

Täydellinen päivä torstaisin 20.1. alkaen klo 19.30 Uusinnat perjantaisin klo 15.00 ja sunnuntaisin klo 14.00

AVA

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja