Mainos

Koiravanhuksen teko liikuttaa – imettää emon hylkäämiä vastasyntyneitä possuja

Possuemon hylättyä poikasensa esiin astui rohkea jackrusselinterrieri, joka kuin ihmeen kaupalla ryhtyi imettämään nälkäisiä poikasia. 

Viime viikonloppuna leppoisia eläkepäiviään maaseudun rauhassa viettäneestä koirasta tuli suuri sankari. Kaksitoistavuotias jackrusselinterrieri Dottie ryhtyi nimittäin yhtäkkiä äidiksi kolmelle vastasyntyneelle possulle.

Koiran toimii esimerkkinä meille kaikille 

Maatilalla odotettiin iloisia uutisia, kun talon minipossun Sophien odotettiin saavan poikasia minä hetkenä hyvänsä. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan, sillä emo hylkäsi välittömästi pikku porsaat oman onnensa nojaan, eikä suostunut edes ruokkimaan niitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tässä vaiheessa Dottie astui kuvaan. Kaikkien yllätykseksi possut alkoivat kiinnostaa koiravanhusta toden teolla, ja pian koira olikin jo ottanut uuden roolin äitinä. Dottie pyrki lähemmäs possuja ja ryhtyi imettämään niitä. Kuin ihmeen kaupalla koiran nisistä alkoi erittyä maitoa.

Omistaja Courtney Culpepper Waterfield on ihmeissään koiran imettämisestä, sillä Dotty ei ole koskaan synnyttänyt omia pentuja. Hän kehuu kuitenkin koiraansa pieneksi sankariksi, jonka esimerkillisestä toiminnasta jokainen meistä voi ottaa mallia. 

Video: Tiedätkö kuinka toimia, jos koirasi päätyy syömään jotain sopimatonta? Katso vastaus videolta. 

1:25

 Lähde: WTKR 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja