Koiranpentu pääsi ostoksille ruokakauppaan – hillitön ilme kertoo kaiken

Moni saattaa toivoa, että tämän koira into ruokaostosten tekoa kohtaan olisi tarttuvaa. 

Valloittava Zira-niminen koira on nostattanut hymyn lukuisten ihmisten huulille, kiitos hulvattoman Instagram-kuvan. Koiran omalle Instagram-tilille lisätty kuva esittää koiranpentua, joka on silminnähden onnessaan päästyään niinkin arkiseen paikkaan kuin ruokakauppaan. Ostoskärryihin nostetun koiran ilme on vertaansa vailla.

Laajalle levinnyt kuva syntyi omistajien mukaan täysin sattumalta, kun omistajat olivat päättäneet spontaanisti vierailla ruokakaupassa ja ottaa koiran mukaansa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se todella rakasti sitä! Zira sai uusia herkkuja ja lelun, omistajat Jesse ja Kasey kertovat. 

Omistajat ovat pahoitelleet tapahtunutta

Omistajien kertomuksen Zira-koira on neljä kuukautta vanha pienen amerikanpaimenkoiran ja corgin sekoitus. Koira, joka rakastaa kaikkea mitä voi pureskella.

– Se on todella sosiaalinen koira, joka rakastaa leikkiä ystäviensä kanssa, omistajat kertovat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka lukuisat ihmiset ovat ihastuneet tähän innokkaaseen koiraan, aivan kaikki eivät ole yhtä ihastuneita ajatukseen koirasta ruokakaupassa. Kritisoijien mukaan vain palveluskoirat ovat tervetulleita kauppaan, ja koiran omistajat ovatkin joutuneet pyytämään anteeksi ostosreissuaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämä takaisku ei kuitenkaan vähennä sitä tosiasiaa, että Zira on mitä valloittavin koira, jonka sosiaalisen median tilit ovat keränneet jo kymmeniä tuhansia seuraajia.

***


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja