Koira tapasi yllättäen "kaksosensa" – vakuutti omistajansa adoptoimisesta

Koira adoptoimalla – eettinen vaihtoehto lemmikin hankinnalle 8:37

"Kaksoskoirien" ensi tapaaminen sai koiranomistajan sydämen sulamaan niin, että toinenkin koira oli pakko adoptoida. Koirien tarinan kertovat The Dodo ja BoredPanda.

Yllä olevalla videolla keskustellaan koirien adoptoinnista!

Amerikkalaisella Bethany Colemanilla ei ollut aikomustakaan adoptoida toista koiraa, sillä perheeseen kuului jo yksi nuori rescue-koira Rogue sekä kaksi seniorikissaa. Poikaystävä Tyson oli ehdottanut asiaa, mutta nainen oli kieltäytynyt jyrkästi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lokakuussa 2016 Bethany joutui kuitenkin pyörtämään vakaan päätöksensä. Hän oli koiran kanssa kävelyllä paikallisilla markkinoilla, kun he huomasivat tismalleen Roguen näköisen karvaturrin.

Koirat olivat silloin lähes samankokoisia, sekarotuisia cairnterriereitä. Ne tervehtivät toisiaan, ja alkoivat heti leikkiä yhdessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minä vain välittömästi rakastuin siihen"

Koira, jonka nimeksi tuli myöhemmin Beast, oli paikallisella rescue-koirapisteellä useiden muiden adoptioon tarjottavien koirien kanssa.

Pian Bethany huomasikin jo olevansa puhelimessa Tysonin kanssa kertoen, että hän oli löytänyt koiran, jonka tahtoi adoptoida.

– Minä vain välittömästi rakastuin siihen. Hän oli Roguen kaksonen. Ne tulivat välittömästi toimeen ja alkoivat leikkiä yhdessä. Joten siinä ja silloin aloin täyttää papereita, Bethany kertoo.

Parhaimmiksi kavereiksi alun hankaluuksien jälkeen

Bethany adoptoikin tuolloin kahdeksan kuukauden ikäisen Beastin. Ensin puoli vuotta vanhemmalla Roguella oli vaikeuksia tottua toisen koiran läsnäoloon ja se komensi pientä pentua.

– Hankimme Beastille ja Roguelle ensin täysin samoja leluja, mutta Rogue halusi vain sen, mitä Beastilla oli, ja se otti sen siltä, Bethany kuvailee.

Sittemmin koirista on kuitenkin tullut parhaat ystävykset. Perheeltä kysytään jatkuvasti, ovatko Rogue ja Beast sisaruksia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt Beast on jo tosin kaksi kertaa Roguen kokoinen, vaikka koira ei itse sitä ymmärrä.

– Hän [Beast] luulee, että hän pikkuruinen kuin Rogue, mutta hän ei ole eikä hän voi ymmärtää, miksei voi tehdä samoja asioita kuin Rogue.

Bethanyn mukaan Roguen energistä luonnetta tasoittaa Beastin rakastava, hidas tyyli. Koirat rakastavat oravien jahtaamista yhdessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: The Dodo, BoredPanda

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja