Kohuttu pettämissivusto opastaa: Näin et jää kiinni sivusuhteesta

Äskettäin Suomeenkin rantautunut, varatuille ihmisille suunnattu nettideittisivusto ei piittaa tuon taivaallista moraalista, vaan se ohjeistaa ammattimaisesti, miten aviorikoksesta ei jää kiinni.

Varatuille suunnattu norjalainen deittisivusto avattiin suomeksi syyskuussa. Neljän ensimmäisen vuorokauden aikana sille rekisteröityi yli 10 000 suomalaista käyttäjää.

Palvelun yksityiskohtaiset ohjeet myös opastavat salarakasta etsiviä seuraavalla tavalla:

Peitä tuntomerkit

Kun luot nettiin seuranhakuprofiilia, liitä siihen kuva, josta sinua ei tunnisteta. Kasvojen lisäksi on hyvä peittää muun muassa korut ja välttää vaatteita, joista sinut voisi tunnistaa.

Kun käyt deittisivulla, tee se eri selaimella kuin mitä normaalisti käytät. Koska Explorer on yleisin selain, sivustolla suositellaan pettämisselaimeksi muun muassa Firefoxia tai Google Chromea. Tyhjennä selainhistoria, äläkä tallenna salasanoja, kuuluu pikkutarkka ohje. Hanki itsellesi salainen sähköpostiosoite.

Menkää metsään

Reaalimaailmassa hotellihuone lienee se perinteisin salaisten tapaamisten paikka, mutta moni suuntaa rakastajansa kanssa myös risteilylle, koska siellä on pienempi mahdollisuus törmätä tuttuihin. Kerro puolisollesi, että olet työmatkalla tai tapaamassa vanhaa ystävää, kuuluu pettämissivuston neuvo.

Julkisilla paikoilla kuhertelu muun kuin puolison kanssa ei liene järkevää. Metsän siimeksessä tai autiolla rannalla on vähemmän silminnäkijöitä. Autossa taas voi tehdä muutakin kuin ajaa. Jos se onnistuu elokuvissa, se onnistuu myös sinulta, sivustolla kehotetaan.

Pettämissivustolla ilmoitetaan vielä, että monien varattujen ihmisten mielestä on helpompaa ja turvallisempaa aloittaa suhde henkilön kanssa, joka on kaukana kotoa. Suhteen voi löytää esimerkiksi bisnesmatkan tai viikonloppuloman kautta.

Lähde: www.victoriamilan.com

Studio55.fi/Piritta Palokangas

Lue myös:

    Uusimmat