Kohuottelun Tommy Furylle hävinnyt YouTube-julkimo leveilee ansioillaan – supertapahtumasta jättimäinen tilipussi

YouTube-ilmiö Jake Paul hävisi Saudi-Arabiassa järjestetyn nyrkkeilyottelun Tommy Furylle tuomariäänin. Tappiosta huolimatta sometähti pesi vastustajansa ylivoimaisesti tulonjaossa.

Valtavan ennakkorummutuksen ja ottelusiirtojen jälkeen Furyn ja Paulin ottelu toteutui viimein sunnuntaina Riadissa. Paul sai kertaalleen Furyn tatamiin, mutta 23-vuotias tosi-tv-persoonanakin tunnettu Fury vei ottelun hajaäänin.

Tappio oli Jake Paulille ensimmäinen tämän nyrkkeilytaipaleella. YouTubessa yli 20 miljoonalle seuraajalle videoita tekevä Paul ei jäänyt sadattelemaan takaiskua.

Yksi harmitusta lieventävä asianhaara lienee turpoava tilipussi. Paul kertoi Instagram-tilinsä Tarinat-osiossa tienanneensa ottelusta häkellyttävät 30 miljoonaa dollaria. 

– Kun häviät, mutta tienaat 30 miljoonaa, Paul kirjoitti tilillään velmuillen.

Brittilähteiden mukaan myös Fury pääsee tilille ottelusta. Hänen osinkonsa on kuitenkin huomattavasti Paulia pienempi. Daily Mailin arvion mukaan noin 3,7 miljoonaa puntaa. 

Ottelusta lyötiin myös vetoa korkeilla panoksilla. Räppäri Drake takoi Paulin tyrmäysvoitolle 400 000 dollaria, mutta hävisi.

Raskaansarjan maailmanmestari Tyson Fury puolestaan luotti velipuolensa tyrmäysvoittoon 100 000 punnan verran, mutta niin ikään joutui toteamaan tappionsa, kun ottelu ratkesi vasta tuomariäänin. 

Lue myös:

    Uusimmat