Kohun silmässä oleva Jori Lehterä pääsi ensimmäistä kertaa kuukauteen pelaamaan – peliaika romahtanut

2:13
Videolla Coloradon Mikko Rantanen kommentoi yön Toronto-voittoa.

Philadelphia Flyersin suomalaishyökkääjä Jori Lehterä pelasi maanantaina ensimmäisen ottelunsa kuukauteen, kun hän sai vajaat seitsemän minuuttia peliaikaa ottelussa Minnesotaa vastaan.

Philadelphia kukisti kotikentällä Minnesotan maalein 7–4. Mikko Koivu sai pelistä syöttöpisteen, mutta Lehterä ja Wildin Mikael Granlund jäivät vaille tehopisteitä.

Edellisen kerran 15. joulukuuta tositoimiin päässyt Lehterä pelasi ottelussa 11 vaihtoa, mutta hänelle ei merkitty yhtään laukausta eikä taklausta. Hän on pelannut tällä kaudella 25 ottelussa, kun Philadelphia on pelannut 46 peliä.

Lokakuussa Lehterä sai selvästi enemmän vastuuta, mutta kun kuukausi vaihtui marraskuuhun, peliaika putosi. Lehterä on pelannut marraskuun ensimmäisestä päivästä lähtien vain 13 pelissä, jääaika ei ole noussut yhdessäkään ottelussa yli kymmenen minuutin.

Lehterä on ollut viime viikot otsikoissa Tampereen laajan kokaiinijutun yhteydessä. Häntä syytetään yhteensä kahdeksan kokaiinigramman ostamisesta useassa erässä Tampereella, missä hänellä on kesäasunto.

Lehterä on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen ja ilmoittanut haluavansa tulla itse kuulluksi oikeudessa.

Syyttäjät vaativat Lehterälle viiden kuukauden vankeutta huumausainerikoksesta. Tämän mittainen vankeustuomio on mahdollista määrätä ehdollisena.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja