Mainos

Kohun keskelle joutunut Juha Kärkkäinen lähestyi yhteistyökumppaneita tiedotteella – kiistää uusnatsiyhteydet

Viimeaikainen negatiivinen mediakirjoittelu on saanut J. Kärkkäinen Oy:n toimitusjohtaja Juha Kärkkäisen lähestymään yrityksen yhteistyökumppaneita tiedotteella, jossa hän kertoo pitävänsä yhteistyötä tärkeänä ja toivoo sen jatkuvan myös tulevaisuudessa.

– J. Kärkkäinen Oy:llä tai minulla ei ole mitään roolia Pohjoismainen Vastarintaliike tai Pohjoinen Perinne –yhdistysten kanssa. Lehtikirjoituksissa mainitun Magneettimedian olen luovuttanut pois 2013. Julkaisemme nyt KauppaSuomi -nimistä mainosjulkaisua. Median esiin nostamia ”aatteita” ei ole luettavissa edes mielipidepalstalla, jonka lopetimme syksyllä, Kärkkäinen kirjoittaa.

Tiedotteen mukaan yritys on sitoutunut ihmisoikeuksia, työoloja, ympäristöä ja korruption vastaista toimintaa koskevien kansainvälisten periaatteiden noudattamiseen.

– Vaikka meillä ei ole ollut kirjallista eettistä ohjeistusta, olemme toimineet näiden arvojen mukaisesti jo kymmeniä vuosia. Toiveeni on jatkossa keskittyä liiketoiminnan ja yhteistyömme kehittämiseen.

Usea yritys on lopettanut tai harkitsee lopettavansa yhteistyön J. Kärkkäinen Oy:n kanssa muun muassa Helsingin Sanomien kerrottua Juha Kärkkäisen uusnatsiyhteyksistä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.