Kohujuontaja Piers Morgan tylyttää nyt juuri äidiksi tullutta Emily Ratajkowskia – pöyristyi tavasta, miten malli pitää kolmikuukautista vauvaansa

0:50
Kuuluissa brittijuontaja Piers Morgan jättää suositun aamuohjelmansa Meghan-kohun jälkeen – vältteli toimittajien kysymyksiä

Piers Morgan tunnetaan miehenä, joka ei säästele sanojaan. 

Brittiläinen televisiotoimittaja Piers Morgan tunnetaan miehenä, joka ei säästele sanojaan, vaan laukoo suustansa mitä ajattelee. Nyt miehen silmätikuksi joutui tuore äiti, mallina tunnettu Emily Ratajkowski.

Mallikaunotar julkaisi sosiaalisen median kanavillaan kuvan, jossa pitää sylissään kolmikuukautista vauvaansa bikinit päällään. Vauvan uimahousut ovat samaa kuosia kuin äitinsä bikinit. 

Somekansan katse kiinnittyi kuitenkin tapaan, miten Emily pitää lastansa sylissään. Pienokaisen päätä ei ole tuettu laisinkaan.  

Piers avasi kuvan nähtyään salaisen arkkunsa. Hän julkaisi Twitterissä Emilyn kuvan, jonka yhteyteen läväytti mielipiteensä. Mies merkitsi Emilyn päivitykseensä.

– Tuo ei ole tapa, millä kuuluisi pitää vauvaa, eikä Emily miljoonia seuraajiasi pitäisi kannustaa tekemään samoin. Annan mielelläni vinkkejä, jos tarvitset niitä, Piers kirjoittaa Twitterissä.

Piersin twiittiä on uudelleen julkaistu yli 200 kertaa. Aihe on herättänyt myös keskustelua. Osa yhtyi Piersin mielipiteeseen, osan mielestä mies käyttäytyi asiattomasti julkaistessaan Emilystä kuvan. 

– Hän pitelee sitä kuin nukkea, Twitterissä kauhistellaan. 

– Voi pientä, raukka vauva, somessa harmitellaan. 

– Herranisä, jätä ihmiset rauhaan, Twitterissä torutaan kohua aiheuttanutta tv-toimittajaa. 

– Kaikki ei mahda olla kunnossa kohdallasi, veliseni. Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja