Kohti Mount Everestiä: Sääolosuhteet eivät suosi retkikuntaa

Anne-Mari Hyryläisen ja Sky Climbers -tiimin matka etenee kohti Mount Everestin huippua. Kaikkiaan vain kahdeksan suomalaista on saavuttanut vuoren huipun, onko Anne-Mari yhdeksäs ja ensimmäinen nainen?

Sky Climbers -tiimi viettää yhdettätoista lepopäivää Mount Everestillä ja odottaa sopivan sääikkunan avautumista päästäkseen kiipeämään huipulle. Huono keli on aiheuttanut muun muassa virransaanti-ongelmia.

- Into on kova takaisin vuorelle, Anne-Mari kommentoi.

Miten kauan tiimillä vielä menee, ennenkuin sääikkuna on kiipeilijöille suosiollinen? Katso videolta Jussin ennusteet!

Anne-Marin tavoitteena on nousta ensimmäisenä suomalaisena naisena Mount Everestin huipulle! Hänen matkastaan dokumentoidaan kansainvälinen dokumenttielokuva. Helmi saa seurata Anne-Marin videopäiväkirjoista matkan etenemisestä päivittäin toukokuussa suuniteltuun nousuyritykseen asti.

Helmi-risteily 8.5.2010 ajoittuu samaan aikaan kuin Anne-Marin suunniteltu nousuyritys. Pidetään peukkuja, että nousu onnistuu, ja Helmi-viiri kohoaa 10-vuotissyntymäpäivän kunniaksi maailman huipulle! Vapaalla ja viihteellä ohjelmasta soitellaan myös matkan varrella Anne-Marille suorasta lähetyksestä.

Tule Helmen mukana kannustamaan Anne-Maria hänen huikeassa seikkailussaan!Videopäiväkirjoja on kuvattu 16.3. alkaen. Pääset katsomaan kaikki valmisteluvaiheen päiväkirjamerkinnät MTV3Katsomosta Helmen sivuilta.

Lue myös:

    Uusimmat