Mainos

Kohti Mount Everestiä: Sääolosuhteet eivät suosi retkikuntaa

Anne-Mari Hyryläisen ja Sky Climbers -tiimin matka etenee kohti Mount Everestin huippua. Kaikkiaan vain kahdeksan suomalaista on saavuttanut vuoren huipun, onko Anne-Mari yhdeksäs ja ensimmäinen nainen?

Sky Climbers -tiimi viettää yhdettätoista lepopäivää Mount Everestillä ja odottaa sopivan sääikkunan avautumista päästäkseen kiipeämään huipulle. Huono keli on aiheuttanut muun muassa virransaanti-ongelmia.

- Into on kova takaisin vuorelle, Anne-Mari kommentoi.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Miten kauan tiimillä vielä menee, ennenkuin sääikkuna on kiipeilijöille suosiollinen? Katso videolta Jussin ennusteet!

Anne-Marin tavoitteena on nousta ensimmäisenä suomalaisena naisena Mount Everestin huipulle! Hänen matkastaan dokumentoidaan kansainvälinen dokumenttielokuva. Helmi saa seurata Anne-Marin videopäiväkirjoista matkan etenemisestä päivittäin toukokuussa suuniteltuun nousuyritykseen asti.

Helmi-risteily 8.5.2010 ajoittuu samaan aikaan kuin Anne-Marin suunniteltu nousuyritys. Pidetään peukkuja, että nousu onnistuu, ja Helmi-viiri kohoaa 10-vuotissyntymäpäivän kunniaksi maailman huipulle! Vapaalla ja viihteellä ohjelmasta soitellaan myös matkan varrella Anne-Marille suorasta lähetyksestä.

Tule Helmen mukana kannustamaan Anne-Maria hänen huikeassa seikkailussaan!Videopäiväkirjoja on kuvattu 16.3. alkaen. Pääset katsomaan kaikki valmisteluvaiheen päiväkirjamerkinnät MTV3Katsomosta Helmen sivuilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.