Kohti Mount Everestiä: Retkikunnasta huolehtiminen on logistinen painajainen

Anne-Mari Hyryläisen ja Sky Climbers -tiimin matka etenee kohti Mount Everestin huippua. Kaikkiaan vain kahdeksan suomalaista on saavuttanut vuoren huipun, onko Anne-Mari yhdeksäs ja ensimmäinen nainen?

Sky Climbers -tiimi viettää kahdeksatta lepopäivää Mount Everestillä ja odottaa sopivan sääikkunan avautumista päästäkseen kiipeämään huipulle.

Katso retkikunnan johtaja, Phil Cramptonin haastattelu, jossa hän kertoo mitä kaikkea retkikunnan kokoamiseen, kiipeämisen suunnitteluun, ogranisointiin ja ylöspitoon kuuluu.

Anne-Marin tavoitteena on nousta ensimmäisenä suomalaisena naisena Mount Everestin huipulle! Hänen matkastaan dokumentoidaan kansainvälinen dokumenttielokuva. Helmi saa seurata Anne-Marin videopäiväkirjoista matkan etenemisestä päivittäin toukokuussa suuniteltuun nousuyritykseen asti.

Helmi-risteily 8.5.2010 ajoittuu samaan aikaan kuin Anne-Marin suunniteltu nousuyritys. Pidetään peukkuja, että nousu onnistuu, ja Helmi-viiri kohoaa 10-vuotissyntymäpäivän kunniaksi maailman huipulle! Vapaalla ja viihteellä ohjelmasta soitellaan myös matkan varrella Anne-Marille suorasta lähetyksestä.

Tule Helmen mukana kannustamaan Anne-Maria hänen huikeassa seikkailussaan!Videopäiväkirjoja on kuvattu 16.3. alkaen. Pääset katsomaan kaikki valmisteluvaiheen päiväkirjamerkinnät MTV3Katsomosta Helmen sivuilta.

Lue myös:

    Uusimmat