Klikkaa mua -televisiosarjan oikeudet myytiin Ruotsiin

Johanna Vuoksenmaan käsikirjoittama ja Riina Hyytiän tuottama Klikkaa mua -televisiosarjan remake-oikeudet on myyty Ruotsiin.

Dionysos Films on tuottanut kaksi tuotantokautta menestyssarjaa ja ensimmäinen kausi voitti peräti viisi Venla-palkintoa. Sarjan remake-oikeudet osti ruotsalainen tuotantoyhtiö B-Reel. 

– Klikkaa mua -sarjan myyntityötä on tehty jo useamman vuoden ajan ja ympäri maailmaa – optioita on lunastettu Amerikassa asti. On mahtavaa, että yhteistyökumppani löytyi nyt myös naapurimaasta, iloitsee sarjan tuottaja Riina Hyytiä.

– Tällaisena pitkäaikaisena henkisenä vadelmavenepakolaisena olen mahdottoman ilahtunut siitä jos joku hengentuotteeni kiinnostaa nimenomaan Ruotsissa, naurahtaa käsikirjoittaja-ohjaaja Johanna Vuoksenmaa.

Klikkaa mua on komediallinen draamasarja eronneiden ja sinkkujen parinetsinnästä nettideittailun maailmassa. Sarjaa tähdittävät muun muassa Minttu Mustakallio, Minna Suuronen, Pirjo Lonka ja Timo Tuominen. Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Johanna Vuoksenmaa ja sitä on tehty yhteensä 24 osaa. Sarjan levittäjänä toimii MTV3.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja