Ruotsalainen Carolina paljasti sänkypuuhien yllättävät seuraukset – silikonirinta puhkesi: "Sitä voisi luulla, että on hauskaa, kun sängyssä on vauhtia..."

Tv-juontajanakin tunnettu Carolina Gynning kertoi podcastissa puhjenneen silikonirintansa tarinan.

Muun muassa mallintöistä ja televisiosta tunnettu Carolina Gynning paljasti podcastissaan erikoisen seksikokemuksensa menneiltä vuosilta. Gynning, 43, jakaa podcastissa elämänsä sattumuksia yhdessä kanssajuontajansa kanssa.

Tv-juontajanakin tunnettu Gynning paljasti sekä harrastaneensa seksiä "mafiapomon" kanssa että heränneensä seuraavana aamuna silikonirinta tyhjentyneenä, kertoo Aftonbladet.

"Sitä voisi luulla, että on hauskaa, kun sängyssä on vauhtia..."

– Sitä voisi luulla, että on hauskaa, kun sängyssä on vauhtia, mutta hän sattumalta puhkaisi yhden rintani, Gynning kuvailee.

Gynningin mukaan kohtaaminen oli ollut "niin villi", että hänen silikonirintansa puhkesi vahingossa kesken kaiken.

Hän ei välittömästi tajunnut tapahtunutta. Vasta seuraavana aamuna herätessään Gynning havaitsi toisen rintansa muuttuneen täysin litteäksi.

– Se oli kamalaa, hän muistelee.

Gynning ripitti mafiatuttavuuttaan tapahtuneesta. Naisen mukaan mies oli pahoillaan ja tarjosi hyvityksesi sataa tuhatta kruunua, jotka saapuivat kassissa.

Gynning hakeutui vielä samana päivänä klinikalle, jossa tilanne korjattiin.

Rintaimplanttien täytteenä on silikonigeeliä, aiemmin myös keittosuolaa. Nykyaikaisten implanttien rikkoutuminen on hyvin epätodennäköistä.

Myi lopulta silikoninsa

Tapauksesta on jo vuosia. Vuonna 2007 Gynning nousi otsikoihin ilmoitettuaan, että aikoo luopua silikoneistaan ja myydä ne hyväntekeväisyystempauksessa.

Gynning kertoi tuolloin olevansa kyllästynyt rintojensa saamaan tungettelevaan huomioon; hän koki niiden olevan oman persoonansa tiellä. Myynnistä saadut rahat hän lupasi hyväntekeväisyyteen Ruandaan.

Katso myös: Irina on toiminut 10 vuotta stripparina – silikonirinnat muuttivat suhtautumista omaan kehoon:

Irina on toiminut 10 vuotta stripparina – silikonirinnat muuttivat suhtautumista omaan kehoon 0:47

Lue myös:

    Uusimmat